sdim Φεβρουάριος 5, 2024 #21 Φεβρουάριος 5, 2024 (edited) Απεγκατέστησε τους drivers της κάρτας δικτύου, πάτησε και στο κουτάκι που λέει για διαγραφή. Συνδέσου στο ίντερνετ είτε με κάποιο usb dongle (wifi ή ethernet) ή μέσω του κινητού αν έχεις αρκετά GB (όλα τα κινητά σχεδόν υποστηρίζουν USB network tethering). Αφού συνδεθείς στο ίντερνετ κάνε αναζήτηση συσκευών και λογικά θα βρει τον σωστό driver. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2024 από sdim
Eldal Φεβρουάριος 9, 2024 Author #22 Φεβρουάριος 9, 2024 Επιστρέφω μετά από μέρες. Είχα πολύ δουλειά το ΣΚ έτυχε και μια αρρώστια. Λοιπόν, Ubuntu δεν κατάφερα να περάσω μου βγάζει σφάλματα. LAN δεν έχω (έχω το WiFi βέβαια) και σταμάτησε να λειτουργεί και το BT. Πήρα την απόφαση να την στείλω την μητρική. Εν τω μεταξύ έχω και κάτι μπλε οθόνες και μου κάνει επανεκκίνηση που και που. Στο BIOS δεν μπαίνει (μόνο με εντολή από cmd). Αυτά... Το χάλασα χεχε
Eldal Φεβρουάριος 9, 2024 Author #24 Φεβρουάριος 9, 2024 Στην εγγύηση είναι. Την ίδια λογικά θα πάρω.
Eldal Αύγουστος 25, 2024 Author #25 Αύγουστος 25, 2024 Επανέρχομαι μετά από πολλούς μήνες λόγω υποχρεώσεων. Τελικά το έστειλα πίσω το motherboard και μου έκαναν refund τα χρήματα. Πήρα ένα MSI και δουλεύει και το lan. Access Denied WWW.MSI.COM 3
Recommended Posts