sdim Φεβρουάριος 5 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5 (edited) Απεγκατέστησε τους drivers της κάρτας δικτύου, πάτησε και στο κουτάκι που λέει για διαγραφή. Συνδέσου στο ίντερνετ είτε με κάποιο usb dongle (wifi ή ethernet) ή μέσω του κινητού αν έχεις αρκετά GB (όλα τα κινητά σχεδόν υποστηρίζουν USB network tethering). Αφού συνδεθείς στο ίντερνετ κάνε αναζήτηση συσκευών και λογικά θα βρει τον σωστό driver. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5 από sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Φεβρουάριος 9 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9 Επιστρέφω μετά από μέρες. Είχα πολύ δουλειά το ΣΚ έτυχε και μια αρρώστια. Λοιπόν, Ubuntu δεν κατάφερα να περάσω μου βγάζει σφάλματα. LAN δεν έχω (έχω το WiFi βέβαια) και σταμάτησε να λειτουργεί και το BT. Πήρα την απόφαση να την στείλω την μητρική. Εν τω μεταξύ έχω και κάτι μπλε οθόνες και μου κάνει επανεκκίνηση που και που. Στο BIOS δεν μπαίνει (μόνο με εντολή από cmd). Αυτά... Το χάλασα χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 9 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9 συμβουλή: μην παρεις gigabyte παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Φεβρουάριος 9 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9 Στην εγγύηση είναι. Την ίδια λογικά θα πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Αύγουστος 25 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 25 Επανέρχομαι μετά από πολλούς μήνες λόγω υποχρεώσεων. Τελικά το έστειλα πίσω το motherboard και μου έκαναν refund τα χρήματα. Πήρα ένα MSI και δουλεύει και το lan. Access Denied WWW.MSI.COM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts