navaho7 Φεβρουάριος 24 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24 ένα μήνα μετά, ακόμα το σκέφτομαι. Και στο μεταξύ βγήκαν οι 8700G. Δεδομένου ότι από παιχνίδια δεν παίζω κάτι με ιδιαίτερα γραφικά αρχίζω και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Εξηγήστε μου γιατί κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 24 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24 1 hour ago, navaho7 said: ένα μήνα μετά, ακόμα το σκέφτομαι. Και στο μεταξύ βγήκαν οι 8700G. Δεδομένου ότι από παιχνίδια δεν παίζω κάτι με ιδιαίτερα γραφικά αρχίζω και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Εξηγήστε μου γιατί κάνω λάθος Mπορείς για να καταργήσεις την 1060 και να απλοποιήσεις το build σου. Και αν το θελήσεις μπορείς πάντα να πετάξεις κάτι πιο δυνατό πανω. Ο μόνος ενδοιασμός είναι οτι στα ~340 που παίζει ο 8700 είναι κοντά στον 7900 που όσο να ναι είναι 24 threads. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 24 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24 51 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ο μόνος ενδοιασμός είναι οτι στα ~340 που παίζει ο 8700 είναι κοντά στον 7900 που όσο να ναι είναι 24 threads. αυτο ακριβως! Αν δεν ειχες καθολου καρτα γραφικων το συζηταγαμε. αλλα εφοσον εχεις...... επισης μην ξεχναμε οτι ολη η 7000 σειρα εχει igpu δεν τα αξιζει τα λεφτα που ζηταει ο 8700G Για μενα, παρε τον δυνατοτερο cpu που αντεχει η τσεπη σου για να το κρατησεις περισσοτερα χρονια και εφοσον εχεις καρτα και δεν θες πιο δυνατη μενεις με αυτην. αν σε 1.2.η 3 χρονια δεις οτι θες και δυνατοτερη καρτα παιρνεις οποια θες και δεν ανησυχεις αν θα τη σηκωνει το cpu σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 24 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24 Στο htpc της υπογραφης δεν το κανει, ή το κανει τοσο ανεπαισθητα που δεν το αντιλαμβανομαι. βεβαια ειναι συνδεδεμενο με μια τηλεοραση 60hz και δεν υπαρχει multi monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts