Legend1416003172 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 Δύο φορές πρόσφατα έχει συμβεί να με παίρνουν τηλέφωνο και να ζητούν την κυρία Τάδε (την τελευταία φορά που με πήραν, μου είπαν πως είναι από τη Citibank). Σημειώνω πως έπαιρνε με απόκρυψη. Ο διάλογος ακριβώς:- Παρακαλώ;- Γεια σας, ονομάζομαι Τάδε2, σας τηλεφωνό από την Citibank και θα ήθελα την κυρία Τάδε.- Μάλλον λάθος κάνετε...- Το τηλέφωνο σας είναι το 210******* (είπε τον σωστό αριθμό), και δεν υπάρχει κυρία Τάδε;- Ναι.- Ευχαριστώ, γειά σας.Εντάξει να συμβεί μία φορά το καταλαβαίνω αλλά περισσότερες απο μία δεν μου κάθεται καλά. Μάλλον κάτι θέλουν να ψαρέψουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι και για ποιο λόγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Μπα....Θα εχουν μια πελατισσα με το δικο σου νουμερο κ για καποιον λογο δεν το αλλαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Δεν ήταν και οι δύο φορές από το ίδιο μέρος... Επίσης πρέπει να είχε ξανασυμβεί αρκετά παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι καθόλου λεπτομέριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Μην το λες. Οταν εβαλα την ISDN,εβαλα κ εναν 2ο αριθμο ΜSN. Φαινεται πως καποτε τον ειχε καποιος τον αριθμο αυτο κ με εχουν παρει τηλ παλαιοι συμμαθητες του, τραπεζικοι για κατι καρτες, κατι φιλοι κ πολλα αλλα... Απλα κ πολυ ευγενικα τους λες καθε φορα οτι εχουν κανει λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Έτσι όπως το θέτεις μου φαίνεται σωστότερο αλλά προτιμώ τη θεωρία από τα X files! :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Πάντα σου ζητούν την ίδια κυρία τάδε?Η την μια την κυρία τάδε και την άλλη την κυρία δείνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.