Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά εύχομαι με υγεία. Ενδιαφέρομαι για αγορά Android TV box και άρχισα το ψάξιμο. Τι έχετε να προτείνετε? Δε ξερω αν έχει σημασία η τηλεόραση αλλά είναι 75αρα οπότε με ενδιαφέρει 4K output. Επίσης στο οικονομικό λιγότερο από Nvidia Shield. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 14 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 δεν το έχω δοκιμάσει ... απλά ακουω καλά λόγια Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 14 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 Ευχαριστημενος πελατης εδω και 20 ευρω λιγοτερα απο το αποπανω που ειναι εξισου καλο. Υπαρχουν και αγγελιες κατα καιρους μεταχειρισμενων να ξεκινουν απο τα 30 ευρω. Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιανουάριος 14 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το google tv τι δοκίμασε κάποιος? Επίσης βλέπω διάφορες κινεζιες με φουσκωμένη ram και rom αξίζει άραγε η δοκιμή η είστε ευχαριστημένοι με 2gb ram? όλα έχουν να κάνουν φυσικά με το λειτουργικό και το ποσό φορτωμένο θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 14 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 Εχω τρία chromecast στις τρεις τηλεοράσεις. Εχω επάνω όλες τις εφαρμογές Netflix, otetv, eon, Disney, Amazon, euroleague κλπ Γρηγορο απλό αξιόπιστο με πολύ βολικό τηλεκοντρόλ χωρίς κολλήματα σπασίματα. Εσύ τι ψάχνεις για τη tv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 15 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 Το μικρο shield θα προτεινα (εφοσον το μεγαλο ειναι πολυ ακριβο), που ειναι σαν βαρελακι Το εχω δει να παιζει 80αρι gb ταινια σε 2160 με 7.1 atmos σε σπιτι φιλου και εμεινα αφωνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιανουάριος 15 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το θέλω για IPTV διότι είμαι εξωτερικό και για F1tv. Το shield tv το απλό δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στο αμαζον στην περιοχή μου. @YDinopoulos έχω μια LG nano90 75 ιντσών, το shield επεξεργαζεται καλυτερα πιστεύεις μια τέτοια ταινία και έχει καλύτερο αποτέλεσμα? Διάβαζα για το ai upscaling και την απόδοση του Tegra αλλά λέγανε επίσης πως σε premium tvs δεν εχει διαφορα. Τώρα παρήγγειλα το xiaomi 2nd gen, αλλά αν έβρισκα το shield tv το ακυρώνω. Γενικά είπα αφού θα δώσω κάμποσα ας πάρω κάτι σχετικά καλό, οπότε μέχρι shield απλό θα πήγαινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 15 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 To shield ειναι 2-3 φορες καλυτερο σε ολα απο αυτα τα απλα boxακια. Αλλα δεν δινουν ολοι τα χρηματα που ζηταει. Αυτο ειναι το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 15 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 Κοιτα, εγω εχω το pro. Η TV μου ειναι Samsung 65, 4k αλλα παλιο μοντελο. Ταινιες που ειναι 1080 καλης ποιοτητας, βλεπω αρκετη διαφορα με το upscaler. Δεν ξερω τι θα κανει στην 75αρα σου, αλλα πιο πολυ μου αρεσει οτι δεν εχει κολωσει πουθενα (ακομα) σε ταινιες 4κ που του εχω βαλει, ειτε με την TV ειτε στον Προτζεκτορα (4κ) (Δουλευω αρκετα Kodi με ThePromise Και συνδρομη real-debrid) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 15 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 14 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Κοιτα, εγω εχω το pro. Η TV μου ειναι Samsung 65, 4k αλλα παλιο μοντελο. Ταινιες που ειναι 1080 καλης ποιοτητας, βλεπω αρκετη διαφορα με το upscaler. Δεν ξερω τι θα κανει στην 75αρα σου, αλλα πιο πολυ μου αρεσει οτι δεν εχει κολωσει πουθενα (ακομα) σε ταινιες 4κ που του εχω βαλει, ειτε με την TV ειτε στον Προτζεκτορα (4κ) (Δουλευω αρκετα Kodi με ThePromise Και συνδρομη real-debrid) Εγω εχω το παλιο το αντρικο του 17... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιανουάριος 16 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16 Τελεια παιδιά ευχαριστώ. Μόλις μετάνιωσα το xiaomi. δε γινόταν να ακυρώσω δε το δεχόταν. έβαλα μια 4K Atmos 7.1 HDR h265 40 gb the passengers (παιζει μια κυρια π μ αρεσει και την εχω για benchmark την ταινια αυτη) και έκανε κοληματακια. από εξωτερικό σκληρό. Στην τηλεόραση αυτη παίζει λάδι. τώρα θα δω για τίποτα ρυθμίσεις η για καλύτερο player κτλ vlc κατέβασα. Γενικά δε τα ξέρω έχω μείνει πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Ιανουάριος 17 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17 21 ώρες πριν, το μέλος Jimaki MBG έγραψε: Τελεια παιδιά ευχαριστώ. Μόλις μετάνιωσα το xiaomi. δε γινόταν να ακυρώσω δε το δεχόταν. έβαλα μια 4K Atmos 7.1 HDR h265 40 gb the passengers (παιζει μια κυρια π μ αρεσει και την εχω για benchmark την ταινια αυτη) και έκανε κοληματακια. από εξωτερικό σκληρό. Στην τηλεόραση αυτη παίζει λάδι. τώρα θα δω για τίποτα ρυθμίσεις η για καλύτερο player κτλ vlc κατέβασα. Γενικά δε τα ξέρω έχω μείνει πίσω. Έχω βάλει 100gb+ mkv απο εξωτερικο σκληρό και το παει νερό(mi box s gen 2) Δοκίμασε kodi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιανουάριος 17 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17 Εννοείς kodi για player? μέσω αυτού δλδ να διαχειριζομαι τον εξωτερικό σκληρό? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts