escalator3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 Μετά από όλη την εκπληκτική ανάπτυξη που έχει γνωρίσει o τομέας της τεχνητής νοημοσύνης και ειδικά του GPT την τελευταία χρονιά, αναζητώ πληροφορίες για το αν υπαρχει συγκεντρωτικά καπως, ελληνικη κοινότητα που ασχολειται με το AI και τα custom μοντέλα όπως το ChatGPT. Βλέπω ότι υπάρχει πολύ πληροφορία παντού και παραπληροφόρηση, από tutorials στο youtube «πως να χρησιμοποιήσεις AI για να βγάλεις λεφτά, να κάνεις το ένα,να κάνεις το άλλο» μέχρι και μαθήματα στο udemy, στο coursera, στο Linkedin και σε λοιπά πληρωτικά sites. Τα πάντα είναι στα αγγλικά. Υπάρχει καπου συγκεντρωμένο ελληνικό community? Σε discord groups ή σε fb groups, youtube channels κλπ κλπ. Δηλαδή να μπορείς να μάθεις για prompt engineering στα Ελληνικά. Και άλλες λειτουργίες που μπορεί να μάθει κάποιος αλλά στην ελληνική γλώσσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 13 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13 Γιατί θέλεις στα ελληνικά κάτι που έχει τα ελληνικά ως afterthought? Ακόμα και τώρα το chat gpt 4, ακόμα και το gpt4 δεν πιάνει τα αγγλικά στα ελληνικά γιατί δεν υπάρχει ανάλογη ελληνική βάση για νσ κάνει εκπαίδευση με την αγγλική (γενικά οι μικρές γλώσσες δεν έχουν αρκετό χώρο όταν δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 13 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13 3 ώρες πριν, το μέλος dunkel_Stern έγραψε: Γιατί θέλεις στα ελληνικά κάτι που έχει τα ελληνικά ως afterthought? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 13 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13 20 minutes ago, minast said: On 1/12/2024 at 8:07 PM, escalator3 said: ελληνικό community prompt engineering στα Ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalator3 Ιανουάριος 14 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 Απλά ρώτησα για να διευκολυνθώ με τα ελληνικά, αν υπάρχει κάτι σε ελληνικό community, καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον προγραμματισμό ή με το LLM, και είμαι ένας απλός χομπίστας που ενδιαφέρομαι για το πεδίο, επειδή νομίζω ότι για τα επόμενα 20 χρόνια θα είναι το big thing και θα ήθελα να μάθω περισσότερα στα ελληνικά καθώς μου είναι πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts