andreasomageiras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2023 Την 01 Νοεμβρίου χάλασε το κινητό της συζύγου, 25 μέρες πριν την λήξη της εγγύησης, αγορασμένο από κατάστημα germanos. Έχει εκδοθεί πιστωτικό (στο συγκεκριμένο κατάστημα) ύψους 270€. Με τα χρήματα αυτά, από την "γκάμα" που έχει ο germanos, δεν υπάρχει αξιόλογο xiaomi (η σύζυγος επιμένει σε xiaomi) το μόνο που είναι αναβάθμιση από το xiaomi Mi 11 lite 5G (780 snapdragon) ,είναι το poco x5 pro 8/256, στην τρελή τιμή +100€ από το πιστωτικό. Η αδερφή της γυναίκας μου, ψάχνει να αγοράσει Laptop, σκέφτηκα (το κάνω και αυτό που και που) αν αξίζει να ρίξω το πιστωτικό σε μια αγορά Laptop και να ψάξω εκτός αλυσίδας για το poco x5 pro ή αν δεν αξίζει να μπω στην διαδικασία! Το Laptop που κοιτάζω είναι το: 20420297_thumb_0 HP 15s-eq2031nv 15.6'' FHD/ AMD Ryzen 3 5300U/ 8GB/ 256GB SSD/ Windows 11 S Laptop - 15’’-16,9’’ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ WWW.GERMANOS.GR Το Laptop HP 15s-eq έχει τον τρόπο να είναι δίπλα σου σε κάθε σου ανάγκη Σκοπός μου δεν είναι να "ρίξω" την κουνιάδα μου. Αν αξίζει σαν αγορά ρωτάω. Απο την άλλη, αξίζει η αγορά xiaomi συσκευής εκτός Info Quest; Αύριο πρέπει να πάω από εκεί να δω τι θα διαλέξω. Υ.γ. Έχω τόσα πολλά που τρέχουν στη δουλειά, έχω κουραστεί/νευριάσει και με την αναμονή ενός μήνα για να βγάλω άκρη με την εγγύηση... Θα μου ήταν χρήσιμες μερικές καθαρές σκέψεις. Υ.γ. Ναι, ξέρω πως είμαι λίγο αόριστος, απλά έχω νεύρα, είμαι σε σύγχυση και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 19, 2023 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2023 Για 330 ευρώ, το λαπτοπάκι είναι μια χαρά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts