Jump to content

Κάνετε το PC σας εντελώς Αθόρυβο.

K.K

Recommended Posts

Πάντοτε ονειρευόμουν ένα αθόρυβο υπολογιστή αν είναι δυνατόν κοντά στα 0db. Τώρα είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω το πιο ήσυχο μηχάνημα που έχετε δει ποτέ σας. Ένα σύστημα με δύο σκληρούς δίσκους και εφτά (7) 80άρια ανεμιστήρια, ναι καλά διαβάσατε εφτά.

Πρώτα απ όλα θα ξεκινήσω από το πιο αθόρυβο water-cooling σύστημα που υπάρχει στην αγορά. Δεν είναι άλλο από το Reserator 1 που ήταν και η βάση του όλου εγχειρήματος

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ......

post-2809-1416071928,5833_thumb.jpg

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από K.K

Πάντοτε ονειρευόμουν ένα αθόρυβο υπολογιστή αν είναι δυνατόν κοντά στα 0db. Τώρα είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω το πιο ήσυχο μηχάνημα που έχετε δει ποτέ σας. Ένα σύστημα με δύο σκληρούς δίσκους και εφτά (7) 80άρια ανεμιστήρια, ναι καλά διαβάσατε εφτά.

Πρώτα απ όλα θα ξεκινήσω από το πιο αθόρυβο water-cooling σύστημα που υπάρχει στην αγορά. Δεν είναι άλλο από το Reserator 1 που ήταν και η βάση του όλου εγχειρήματος

Πολύ διαφήμιση μου κάνει αυτό που πόσταρες.Μήπως δουλεύεις στο πλαίσιο;

Αρχική απάντηση από K.K [Σήμερα, στις 15:20]

εφτά (7) 80άρια ανεμιστήρια, ναι καλά διαβάσατε εφτά.

:eek:

Αμα ειναι να χρειαζομαστε να φτανουμε στο αλλο ακρο της υπερβολης για να εχουμε ενα αθορυβο συστημα αστο καλυτερα....Αθορυβο συστημα θελουμε και οχι ελικοπτερο

Καλυτερα θα ηταν κατι εταιριες σαν την Intel τους τελευταιους της επεξεργαστες να τους εφτιαχνε ετσι ωστε να μην παραγουν την θερμοκρασια οσο και μια σομπας απο το να βαζουμε πεντακοσιους ανεμιστηρες...

παίδες μην βιάζεστε. TA fans δουλέουν σε 7 volt και είναι εντελώς αθόρυβα.... εδώ στην εξοχή μάλιστα.. Και όταν μιλάω εγώ για ΑΘΟΡΥΒΟ..ΤΟ ΕΝΝΟΩ;)

και όπως είπε ο K.K περιμένετε να τελειώσει...

Ειδικές θήκες αλουμινίου από την Αγγλία για τους σκληρούς δίσκους Silentmaxx Aluminium HD-Silencer που σε συνδυασμό με το πρόγραμμα F-Tool V190 έχουμε την απόλυτη ησυχία.

post-2809-1416071932,0922_thumb.jpg

Πλήρη εφαρμογή του σκληρού για απόσβεση κραδασμών. Στο πάνω άκρο της φωτό διακρίνονται τα τέσσερα στηρίγματα από καουτσούκ.

post-2809-1416071932,5071_thumb.jpg

Και τέλος τα εφτά ανεμιστήρια του κουτιού γυρισμένα στα 7V που σε συνδυασμό με το ρυθμιστικό ρεύματος από την πρόσοψη του κουτιού τα δουλεύω από μηδέν (0) στροφές μέχρι εκεί που πάνε. Όπως βλέπετε είναι σε κατάσταση ακινησίας και περιμένουν εντολή μου.

post-2809-1416071932,6935_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.