idonthave Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2023 Θέλω να αγοράσω μια γεννήτρια βενζίνης. Θα χρησιμοποιηθεί για 1 ή και 2η αντλία νερού (όταν χρειασθεί). Οι 2 αντλίες που έχω είναι η Einhell GE-SP 750 LL 750W Δεν έχω ιδέα από γεννήτριες, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστίς κι όσο γίνεται αθόρυβη, με βάση κάποιες κριτικές έχω δει τις παρακάτω: Bormann Pro BGB2000 2.6KVA inverter αθόρυβη από όσο διαβάζω αλλά με μικρό δοχείο καυσίμου (4L) Bormann Pro BGB3000 Γεννήτρια Βενζίνης Τετράχρονη με Μέγιστη Ισχύ 3.3kVA αυτή όχι και τόσο αθόρυβη Για την BGB2000 σκέφτομαι να κινηθώ μιας κι απ'όσο γράφει είναι αθόρυβη, Η άποψη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Νοέμβριος 27, 2023 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2023 Μπορεί να λέω βλακείες αλλά μια και βασικό είναι να έχεις ησυχία κατά τη λειτουργία μήπως θα ήταν καλή επιλογή ένα portable power station? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 27, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2023 (edited) Το είχα σκεφτεί για power station, αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία πως τα πάνε με τις μπαταρίες, κι επίσης θα χρειαστεί πάνω από 500€( που είναι και το max που διαθέτω) για να έχει AC εξόδους (αν δεν κάνω λάθος) ώστε να μπορεί να σηκώνει τις αντλίες και να έχει αυτονομία για όσο χρειαστεί. Με την γεννήτρια έχεις έξτρα το μπετόνι, αν πάσα ώρα όταν χρειασθεί γεμίζεις και θα δουλεύει 5 με 10 φόρες τον χρόνο αν χρειασθεί, και δεν μπλέκεις με μπαταρίες Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2023 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts