BeetleJuice Ιούνιος 5, 2005 #21 Ιούνιος 5, 2005 το nexus ειναι καταπληκτικο μπλοκ αλλα δεν μπορει να συνεργαστει ουτε καν με ΜΙΑ καρτα γραφικωνειναι θηριο ανημεροδεν εχει γινει μελετη για την dfi κατ εμε απο την Silverpropναι μεν εχει specs για nf4 και ολα τα συγχρονα τσιπσετ αλλα δεν εχει υπολογιστει η περιεργη θεση που εχει η dfiκαι γω μη σας παρω στο λαιμο μου , αλλα το εχω ακουσει απο 3-4 ατομα που ασχολουνται πολυ45 ευρω δεν ειναι πολλα , και στο γερμανικο σιτε αποτι λεει μιλανε για 37 βαθμους υπο φορτιοδεν ειναι καθολου ασχημαο 11 αν εχει χρονο μπορει να μας φτιαξει παπαδες κανονικοταταπολυ καλιτερο και μεγαλυτεροκαι ας ειχε και 45 ευρω , θα τα εδινα ανεταισως αμα του καναμε μια ομαδικη παραγγελια , να ηξερε οτι εχει σιγουρα καποια κομματια που θα πωλουντουσαν οποτε να αξιζε τον κοπο να σχεδιασει ενα μπλοκακι για τετοια δουλεια και να πουλαγε σιγουρο αριθμο κομματιωνισως να μας απαντησει αν μπορει να βοηθησειμα τι διαολο , καμια αλλη εταιρεια δεν εχει βγαλει κατι για την δυστροπη dfi?
drakoulis Ιούνιος 5, 2005 #22 Ιούνιος 5, 2005 Εγώ πάντως είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία από 11.Κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο όμως :-}Αν συμφωνεί ο ξενοδόχος μπορούμε να μετρήσουμε πόσοι είμαστε οι υποψηφιοι αγοραστές και να δώσουμε και μια προκαταβολή αν χρειάζεται ακόμα.Τώρα που το σκέφτομαι μου θυμιζει d-uranium το dfi lanparty freezer σε λίγο πιο μικρό ίσως...
BeetleJuice Ιούνιος 5, 2005 #23 Ιούνιος 5, 2005 πουλαει 40 μπλοκ για την πλακαστο κατω κατω θα ειναι και πιο φτηνα αποτι τα κανονικα του μπλοκ για cpuμε το καλημερα πιστευω 20-25 μπλοκ θα γινουν παραγγελια αερατο ζητημα ειναι αν εχει χρονο το παλικαριχρονο σχεδιασης και κατασκευηςοικονομικα ισως τον συμφερει αλλα μπορει να μην προλαβαινειοτι θα εχει την καλη διαθεση θα την εχει , ειναι σπαθι , αλλα εχει χρονο? ας μας απαντησει , εγω πως και πως περιμενω να δω τι θα πει...Save Our Chipsets Eleven !!!
eleven Ιούνιος 5, 2005 #24 Ιούνιος 5, 2005 .......... αν και δεν το ειχα σκεφτει θα δω τι μπορω να κανω Δυσκολα τα πραγματα παντως αλλα θα το κοιταξω Μια που δεν εχω dfi οι αποστασεις απο τις τρυπες ειναι στα 59 μμ οπως και στα chipset απο τα NF2?
Byron Ιούνιος 5, 2005 #25 Ιούνιος 5, 2005 οχι, ειναι 54μμ. δεν πεφτει ακριβως 54, καπου 53.5μμ. αν θυμαμαι καλα... οποτε 53-55 αμα κανεις "ραγες" θα εισαι οκ Εαν καπιος εχει την στοκ ψυκτρα chipset στο χερι ας επιβεβαιωσει παρακαλω.
georgeadams Ιούνιος 6, 2005 #26 Ιούνιος 6, 2005 Όπως το βλέπω το Lanparty Freezer στις φωτό, τα ρακόρ του πρέπει να εμποδίζουν τη χρήση ψυκτρών σαν την ArcticCooling Silencer για την κάρτα γραφικών....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.