Jump to content

dfi lanparty freezer...

haris1984

Recommended Posts

το nexus ειναι καταπληκτικο μπλοκ αλλα δεν μπορει να συνεργαστει ουτε καν με ΜΙΑ καρτα γραφικων

ειναι θηριο ανημερο

δεν εχει γινει μελετη για την dfi κατ εμε απο την Silverprop

ναι μεν εχει specs για nf4 και ολα τα συγχρονα τσιπσετ αλλα δεν εχει υπολογιστει η περιεργη θεση που εχει η dfi

και γω μη σας παρω στο λαιμο μου , αλλα το εχω ακουσει απο 3-4 ατομα που ασχολουνται πολυ

45 ευρω δεν ειναι πολλα , και στο γερμανικο σιτε αποτι λεει μιλανε για 37 βαθμους υπο φορτιο

δεν ειναι καθολου ασχημα

ο 11 αν εχει χρονο μπορει να μας φτιαξει παπαδες κανονικοτατα

πολυ καλιτερο και μεγαλυτερο

και ας ειχε και 45 ευρω , θα τα εδινα ανετα

ισως αμα του καναμε μια ομαδικη παραγγελια , να ηξερε οτι εχει σιγουρα καποια κομματια που θα πωλουντουσαν οποτε να αξιζε τον κοπο να σχεδιασει ενα μπλοκακι για τετοια δουλεια και να πουλαγε σιγουρο αριθμο κομματιων

ισως να μας απαντησει αν μπορει να βοηθησει

μα τι διαολο , καμια αλλη εταιρεια δεν εχει βγαλει κατι για την δυστροπη dfi?

Εγώ πάντως είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία από 11.

Κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο όμως :-}

Αν συμφωνεί ο ξενοδόχος μπορούμε να μετρήσουμε πόσοι είμαστε οι υποψηφιοι αγοραστές και να δώσουμε και μια προκαταβολή αν χρειάζεται ακόμα.

Τώρα που το σκέφτομαι μου θυμιζει d-uranium το dfi lanparty freezer σε λίγο πιο μικρό ίσως...

πουλαει 40 μπλοκ για την πλακα

στο κατω κατω θα ειναι και πιο φτηνα αποτι τα κανονικα του μπλοκ για cpu

με το καλημερα πιστευω 20-25 μπλοκ θα γινουν παραγγελια αερα

το ζητημα ειναι αν εχει χρονο το παλικαρι

χρονο σχεδιασης και κατασκευης

οικονομικα ισως τον συμφερει αλλα μπορει να μην προλαβαινει

οτι θα εχει την καλη διαθεση θα την εχει , ειναι σπαθι , αλλα εχει χρονο?

ας μας απαντησει , εγω πως και πως περιμενω να δω τι θα πει...

Save Our Chipsets Eleven !!!

:hmm:.......... αν και δεν το ειχα σκεφτει θα δω τι μπορω να κανω

Δυσκολα τα πραγματα παντως αλλα θα το κοιταξω

Μια που δεν εχω dfi οι αποστασεις απο τις τρυπες ειναι στα 59 μμ οπως και στα chipset απο τα NF2?

οχι, ειναι 54μμ. δεν πεφτει ακριβως 54, καπου 53.5μμ. αν θυμαμαι καλα... οποτε 53-55 αμα κανεις "ραγες" θα εισαι οκ :)

Εαν καπιος εχει την στοκ ψυκτρα chipset στο χερι ας επιβεβαιωσει παρακαλω.

Όπως το βλέπω το Lanparty Freezer στις φωτό, τα ρακόρ του πρέπει να εμποδίζουν τη χρήση ψυκτρών σαν την ArcticCooling Silencer για την κάρτα γραφικών.... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.