haris1984 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 ησυχια στο τσιπσετ της dfi... http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer δεν μπορεσα να καταλαβω τι λαστιχα παιρνει...αλλα τα ρακορ λογικα αλλαζονται..το θεμα ειναι αν θα χωρεσουν να μπουν μισης ιντσας εξωτερικης ή (αν και λιγο χλωμο) εσωτερικης... κυριε 11 μηπως μπορειτε να μας πειτε ή να μας φτιαξετε ενα τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Είμαι περίεργος κατά πόσο σκοτώνει τη ροή στο κύκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 χεχε...κι εγω ετσι το κοβω...στο review γραφει The cooler has four channels to make sure cooling performance is there, while not restricting flow TOO MUCH...define too much...αν δεν περιοριζε αρκετα τη ροη θα εγραφαν οτι εχει high waterflow ή κατι τετοιο...ποιος ξερει...11...πες μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 αλλο ενα review αυτου του μπλοκ...http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php?action=show&id=27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Μάϊος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Το θέλω αυτό!!! που θα το βρούμε ρε παιδια?εχει βάλει κανένας νεράκι στο NF4 και αν ναι με τι μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [18-05-2005 13:20] δεν μπορεσα να καταλαβω τι λαστιχα παιρνει...αλλα τα ρακορ λογικα αλλαζονται..το θεμα ειναι αν θα χωρεσουν να μπουν μισης ιντσας εξωτερικης ή (αν και λιγο χλωμο) εσωτερικης... κυριε 11 μηπως μπορειτε να μας πειτε ή να μας φτιαξετε ενα τετοιο? Quote απο το review :Threading: G 1/4Αρα παιρνει και ρακορ με 1/2 εξωτερικη Αρχική απάντηση από chroma Είμαι περίεργος κατά πόσο σκοτώνει τη ροή στο κύκλωμα. Σωστος ο Βιλλ Με βαση παχους 5 μμ και 4 καναλια μαλον δυσκολα τα πραγματαΙσως αν υπηρχε η αντιστιχη διαμορφωση και στο καπακι αλλα και παλι θα εκοβε αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 ’ν έχεις έτσι και αλλιώς σύστημα με χαμηλή ροή (ακά BigWater) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Μάϊος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Με άλλα λόγια δεν αξίζει το συγκεκριμένο? η λόγω χώρου (μονο 1,3cm διαθέσιμο ύψος) οποιαδήποτε κατασκευή θα ήταν μη προτιμώμενη με βάση τα στανταρ που έχουν τεθεί? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 απο οτι φαινεται το σχεδιο του μπλοκ ειναι λιγο περιοριστικο... αλλα ακριβο. drakoulis, παντα αξιζει... χρηματα να εχεις να ξοδευεις... το μπλοκ εριξε 10 βαθμους σε σχεση με την μαμα ψυκτρα... και βεβαια αξιζει. edit: Συντομα ενας γνωστος μου θα βαλει ενα μπλοκ σε μια τετοια DFI που του εχω φτιαξει... ειμαι περιεργος να δω πως θα αποδωσει σε σχεση με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 λογω μεγεθους θα σκοτωσει τη ροη του κυκλωματος...αν και ισως να αξιζε σε εξτριμ καταστασεις κι αυτο μνο αν υπαρχει ξεχωριστο κυκλωμα για τσιπσετ,καρτα γραφικων κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 12:08] ’ν έχεις έτσι και αλλιώς σύστημα με χαμηλή ροή (ακά BigWater) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Δεν το επιασα αυτο, για εξηγησε μου το. Δηλαδη αν εχει υψηλη ροη την σκοτωνει, ενω αν εχει χαμηλη δεν κανει τιποτα? Ισα ισα που αν εχει ηδη χαμηλη ροη, μετα θα τρεχει σταγονα-σταγονα. Νομιζω τουλαχιστον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 ισως λογω μεγεθους τον original ρακορ... αλλα αμα χρισιμοποηθει με 1/2" δεν πιστευω να κοβει τοσο πια την ροη. To design ειναι απλο... οι δοκιμες θα δειξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 12:08] Δεν το επιασα αυτο, για εξηγησε μου το. Δηλαδη αν εχει υψηλη ροη την σκοτωνει, ενω αν εχει χαμηλη δεν κανει τιποτα? χαμιλη η υψηλη ροη... παλι θα δημιουργει back pressure. Απλα στην μια περιπτωση πολυ, στην αλλη λιγοτερη λογω ροης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Μάϊος 28, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Που το αγοράσατε ρε παιδιά αυτό το μπλόκ ή έστω κάποιο αντίστοιχο για DFI NF4. Ελλάδα ή στην Αλλοδαπή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 28, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Στα συστηματα 1/2 αυτο μπλοκ δημιουργει bottleneck, ενω σε συστηματα 1/4 σαν το BW δεν δημιουργει bottleneck αφου εσωτερικα ειναι 1/4 (αν καταλαβα καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 28, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Ολα τα ρακορ δημιουργουν ενα "ελαφρυ" (αναλογος ποση ειναι η εσωτερικη τους διαμετρος) bottleneck εφοσον η εσωτερικη διαμετρος ειναι μικροτερη απο αυτην του σωληνα, το θεμα ειναι να μειωθει στο ελλαχιστο. Το 1/4" συστημα απλα εχει γενικοτερα παντου λιγοτερη ροη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 τιμη και απο που?μαρεσει η ιδεα, η ροη μετραται ευκολα με ενα κουβα νερο και ενα χρονομετροοποιος το πηρε ας κανει ενα κοπο να μας πει σε ενα λιτρο νερο σε ποση ωρα το ανακυκλωνει , τελοσπαντων , σε ποση ωρα γεεμιζει ενα μπουκαλι με νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 HARRIS , το μπλοκ σου απο που?ΕΡΩΤΗΣΗ:αν πριν το μπλοκ και το τσιπσετ κανουμε μια διακλαδωση και στελνουμε νερο στο μπλοκ με 1/2 ιντσα και στο τσιπσετ με 1/4 τι θα γινει?βελτιωνονται καπως τα πραγματα?νομιζω ναι, εξαλου η εν παραλληλω συνδεση βελτιωνει την ροη Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 4, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 www.mips-computer.de45 ευρω...δεν φαινεται να το εχει παρει κανεις...κατ'εμε η εξηγηση του 11 αρκει για το θεμα της ροης ομως...για οσους εχουν μετριου μεγεθους καρτες γραφικων και θελετε wb για την dfi ριχτε μια ματια στο silverpro nexus...με 6600gt πρεπει να χωραει μια χαρα συμφωνα με τις φωτογραφιες μονο μιας και δεν αναφερεται το παχος του προφιλ του μπλοκ...μην σας παρω στο λαιμο μου ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 4, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 το μπλοκ μου?ποιο μπλοκ μου?στη φωτο?....11.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.