Jump to content

dfi lanparty freezer...

haris1984

Recommended Posts

ησυχια στο τσιπσετ της dfi...

http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer

δεν μπορεσα να καταλαβω τι λαστιχα παιρνει...αλλα τα ρακορ λογικα αλλαζονται..το θεμα ειναι αν θα χωρεσουν να μπουν μισης ιντσας εξωτερικης ή (αν και λιγο χλωμο) εσωτερικης... κυριε 11 μηπως μπορειτε να μας πειτε ή να μας φτιαξετε ενα τετοιο?

dfikuhler_big.jpg

χεχε...κι εγω ετσι το κοβω...στο review γραφει The cooler has four channels to make sure cooling performance is there, while not restricting flow TOO MUCH...

define too much...αν δεν περιοριζε αρκετα τη ροη θα εγραφαν οτι εχει high waterflow ή κατι τετοιο...ποιος ξερει...11...πες μας...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από haris1984 [18-05-2005 13:20]

δεν μπορεσα να καταλαβω τι λαστιχα παιρνει...αλλα τα ρακορ λογικα αλλαζονται..το θεμα ειναι αν θα χωρεσουν να μπουν μισης ιντσας εξωτερικης ή (αν και λιγο χλωμο) εσωτερικης... κυριε 11 μηπως μπορειτε να μας πειτε ή να μας φτιαξετε ενα τετοιο?

Quote απο το review :Threading: G 1/4

Αρα παιρνει και ρακορ με 1/2 εξωτερικη

Αρχική απάντηση από chroma

Είμαι περίεργος κατά πόσο σκοτώνει τη ροή στο κύκλωμα.

Σωστος ο Βιλλ

Με βαση παχους 5 μμ και 4 καναλια μαλον δυσκολα τα πραγματα

Ισως αν υπηρχε η αντιστιχη διαμορφωση και στο καπακι αλλα και παλι θα εκοβε αρκετα

Με άλλα λόγια δεν αξίζει το συγκεκριμένο? η λόγω χώρου (μονο 1,3cm διαθέσιμο ύψος) οποιαδήποτε κατασκευή θα ήταν μη προτιμώμενη με βάση τα στανταρ που έχουν τεθεί? ????? ????? ?????

απο οτι φαινεται το σχεδιο του μπλοκ ειναι λιγο περιοριστικο... αλλα ακριβο.

drakoulis, παντα αξιζει... χρηματα να εχεις να ξοδευεις...

το μπλοκ εριξε 10 βαθμους σε σχεση με την μαμα ψυκτρα... και βεβαια αξιζει.

edit:

Συντομα ενας γνωστος μου θα βαλει ενα μπλοκ σε μια τετοια DFI που του εχω φτιαξει... ειμαι περιεργος να δω πως θα αποδωσει σε σχεση με αυτο :)

λογω μεγεθους θα σκοτωσει τη ροη του κυκλωματος...αν και ισως να αξιζε σε εξτριμ καταστασεις κι αυτο μνο αν υπαρχει ξεχωριστο κυκλωμα για τσιπσετ,καρτα γραφικων κτλ...

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 12:08]

’ν έχεις έτσι και αλλιώς σύστημα με χαμηλή ροή (ακά BigWater) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Δεν το επιασα αυτο, για εξηγησε μου το. Δηλαδη αν εχει υψηλη ροη την σκοτωνει, ενω αν εχει χαμηλη δεν κανει τιποτα? Ισα ισα που αν εχει ηδη χαμηλη ροη, μετα θα τρεχει σταγονα-σταγονα. Νομιζω τουλαχιστον....

ισως λογω μεγεθους τον original ρακορ... αλλα αμα χρισιμοποηθει με 1/2" δεν πιστευω να κοβει τοσο πια την ροη. To design ειναι απλο... οι δοκιμες θα δειξουν...

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 12:08]

Δεν το επιασα αυτο, για εξηγησε μου το. Δηλαδη αν εχει υψηλη ροη την σκοτωνει, ενω αν εχει χαμηλη δεν κανει τιποτα?

χαμιλη η υψηλη ροη... παλι θα δημιουργει back pressure. Απλα στην μια περιπτωση πολυ, στην αλλη λιγοτερη λογω ροης.

Ολα τα ρακορ δημιουργουν ενα "ελαφρυ" (αναλογος ποση ειναι η εσωτερικη τους διαμετρος) bottleneck εφοσον η εσωτερικη διαμετρος ειναι μικροτερη απο αυτην του σωληνα, το θεμα ειναι να μειωθει στο ελλαχιστο.

Το 1/4" συστημα απλα εχει γενικοτερα παντου λιγοτερη ροη.

τιμη και απο που?

μαρεσει η ιδεα, η ροη μετραται ευκολα με ενα κουβα νερο και ενα χρονομετρο

οποιος το πηρε ας κανει ενα κοπο να μας πει σε ενα λιτρο νερο σε ποση ωρα το ανακυκλωνει , τελοσπαντων , σε ποση ωρα γεεμιζει ενα μπουκαλι με νερο

HARRIS , το μπλοκ σου απο που?

ΕΡΩΤΗΣΗ:

αν πριν το μπλοκ και το τσιπσετ κανουμε μια διακλαδωση και στελνουμε νερο στο μπλοκ με 1/2 ιντσα και στο τσιπσετ με 1/4 τι θα γινει?

βελτιωνονται καπως τα πραγματα?

νομιζω ναι, εξαλου η εν παραλληλω συνδεση βελτιωνει την ροη

www.mips-computer.de

45 ευρω...δεν φαινεται να το εχει παρει κανεις...κατ'εμε η εξηγηση του 11 αρκει για το θεμα της ροης ομως...

για οσους εχουν μετριου μεγεθους καρτες γραφικων και θελετε wb για την dfi ριχτε μια ματια στο silverpro nexus...με 6600gt πρεπει να χωραει μια χαρα συμφωνα με τις φωτογραφιες μονο μιας και δεν αναφερεται το παχος του προφιλ του μπλοκ...μην σας παρω στο λαιμο μου ομως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.