Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες .μόλις αγόρασα και κατέβασα το forza motosport . Έχω κάποια σχόλια ειδικά για αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν . 
1) είχα μια ανησυχία για το εάν θα παίζει με τη κάρτα μου . GeForce 3060 . Τελικά παίζει σε ανάλυση 1440 με ποιότητα στο high ,τις υποδιαιρέσεις στο auto , dlaa ultra δεν έλεγε dlss .Το gpu usage είναι κολλημένο στο 80/ 100 . Me v sync on στα 60 frames . Στα specs του παιχνιδιού έλεγε για 6800 xt προτεινόμενη , κάρτα που είναι πιο δυνατή από τη δική μου. 
2) γραφικά καλά καλύτερα από το  project cars το τελευταίο . 
3) οδηγικά δεν παρατήρησα κάτι μου να με χαλάει ή κάτι να είναι λάθος . 
4) έχει κάποια στοιχεία κοινά με τα προηγούμενα forza horizon 5 και 4 . 
είμαι τυχερός που παίζει με τη κάρτα μου η οποία έχει επιδόσεις 5 ετίας . Καλές εντυπώσεις για αρχή . Πάμε να αγοράσουμε το rs3 Audi . … Παίρνετε και πόντους με το να παίζετε free roam , ή test drive όπως το λέει . 

• Like 1

Το game για simcade ειναι παλεψιμο. Γενικα ειναι fun. Κακη αποδοση γενικα ενω τα γραφικα δεν ειναι εξωπραγματικα για να δικαιολογουν τετοια αποδοση. Γενικα τα αυτοκινητα εχουν ολα ενα understeer.

• Like 1

Αγόρασα ένα αυτοκίνητο και κοίταξα και τα υπόλοιπα . Δεν τα είδα όλα . Νομίζω ότι είναι πιο φθηνά από τα Forza horizon 5 . Η Φεράρι η sf90 stradale είναι σχετικά φθηνή σε πόντους σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι . Έχει γύρω στους 400.000 πόντους . Στο παλιό νομίζω τα hyper cars είχαν 1.000.000 πόντους . Σήμερα είχα σε μισή μέρα με 50.000 μπόνους μαζέψει άλλους 50000 πόντους για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης . 

Οποιος θελει απο βδομαδα θα κανουμε κανενα καστομακι. Τωρα εχει beta cod.

• 2 weeks later...

Γεια σας παίδες . Είδα στο παιχνίδι ότι μπορείς να νοικιάσεις στο free drive όποιο αυτοκίνητο θες . Απλά δεν παίρνεις πόντους εμπειρίας . Δείτε τις ρυθμίσεις του free drive και θα το βρείτε . Το κόστος ενοικίασης σε δυο που δοκίμασα ήταν μηδενικό . 

Ε ναι και στους Online αγωνες μπορεις να παρεις αμαξι που δεν εχεις.

• Like 1