fatalara Σεπτέμβριος 2, 2023 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 20 λεπτά πριν, το μέλος thejarbro έγραψε: Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz 2014-15 μοντελο ειναι το μηχανημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejarbro Σεπτέμβριος 2, 2023 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 8 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: 2014-15 μοντελο ειναι το μηχανημα. μπορώ να δω κάπως πόσο καιρό το έχω εγώ? από πότε το χρησιμοποιώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 2, 2023 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 10 λεπτά πριν, το μέλος thejarbro έγραψε: μπορώ να δω κάπως πόσο καιρό το έχω εγώ? από πότε το χρησιμοποιώ? Οχι αλλα δεν παιζει ρολο. Και σφραγισμενο να το εχεις πανω απο 100αρικο δεν πιανει. Ακομα και βιντεο στο youtube η στο twitch να βαλεις θα ειναι στο 80%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejarbro Σεπτέμβριος 2, 2023 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 7 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Οχι αλλα δεν παιζει ρολο. Και σφραγισμενο να το εχεις πανω απο 100αρικο δεν πιανει. Ακομα και βιντεο στο youtube η στο twitch να βαλεις θα ειναι στο 80%. δεν ειναι για πούλημα είναι ετοιμόροπο δλδ δε μπορώ να το γυρίσω και να δω από κάτω τι γράφει απλά ήθελα να δω πόσο μου κράτησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 2, 2023 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 Ο μόνος τρόπος να δεις πόσο έχει δουλέψει είναι να δεις πόσες ώρες λειτουργίας έχει ο σκληρός δίσκος. Με την προϋπόθεση ότι αυτός δεν έχει αλλαχτεί και ότι είναι ο ίδιος από την ημέρα αγοράς του. CrystalDiskInfo είναι δωρεάν, το κατεβάζεις από το διαδίκτυο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejarbro Σεπτέμβριος 2, 2023 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 έχω αλλάξει πρόσφατα σε ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 2, 2023 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 Τότε δεν μπορείς. Αν έχεις τον παλιό δίσκο, τσέκαρε με το CrystalDiskInfo πόσες ώρες έχει δουλέψει και πρόσθεσε και τις ώρες του SSD και άθροισέ τες. Βέβαια μια τέτοια πληροφορία έχει ελάχιστη ή καθόλου σημασία σε ένα σύστημα που έχει παλιώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Σεπτέμβριος 3, 2023 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2023 Αν έχει κάπου το μοντέλο, ψάξε το στο google και πρόσθεσε το "release date" . Αν δεν σου εμφανίσει αποτελέσματα, αντί γρια το "release date" βάλε "review". Η ημερομηνία από τo παλιότερο post που θα σου εμφανίσει είναι στο περίπου η ημερομηνία κυκλοφορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx Σεπτέμβριος 4, 2023 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2023 On 2/9/2023 at 1:43 ΜΜ, το μέλος p55 έγραψε: Δεκαεννιά αναρτήσεις για να βρεθεί τελικά ότι ο επεξεργαστής είναι του 2014. Για κάτι που του το είχαν πει από την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts