AKISSS Αύγουστος 31, 2023 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, το μέλος Korgull_x έγραψε: Με βαση τις μεχρι στιγμης συμβουλες σας εχω καταληξει στα ακολουθα δυο: - Razer Basilisk V3 RGB - Logitech G502 X [οχι το hero] Εχετε κατι να προσθεσετε επανω σε αυτα τα δυο; Εχει κανεις εμπειρια απο το G502 X ? Εχει την ιδια παθογενεια με τους διακοπτες που εχει το hero? Επισης πως ειναι το aftersales support της καθε εταιρειας; Από εγγύηση razer εχω ακούσει καλά λόγια.. δεν την εχω χρειαστεί.. Το software δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα.. 2 χρόνια viper ultimate και Huntsman TE και 6 μήνες το deathadder v3 ως τώρα.. Αν κοιτάς με thumbrest στα ιδια λεφτά παίζουν και τα Roccat Kone XP κ Kone Air.. edit. Τα Hero(2018) είχανε μηχανικούς omron διακόπτες.. Το X που βλέπεις είναι του 2022 με υβριδικούς μηχανικούς - οπτικούς διακόπτες by Logitech.. αν έχουν κ αυτοί θέμα δεν γνωρίζω Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2023 από AKISSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Αύγουστος 31, 2023 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2023 46 λεπτά πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Αν κοιτάς με thumbrest στα ιδια λεφτά παίζουν και τα Roccat Kone XP κ Kone Air.. οχι δε με ενδιαφερει το thumbrest, αλλα ειχα στα υποψηφια το kone aimo remastered [το XP κ το Air δεν εχουν tiltwheel]. Ο λογος που το εχω αφησει απ εξω ειναι οτι χαλαει ευκολα ττο ροδακι και κανει scroll σε οποιοα φορα θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 31, 2023 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2023 Μια χαρά tiltwheel έχει το Kone XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 1, 2023 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2023 15 ώρες πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Από εγγύηση razer εχω ακούσει καλά λόγια.. δεν την εχω χρειαστεί.. Το software δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα.. 2 χρόνια viper ultimate και Huntsman TE και 6 μήνες το deathadder v3 ως τώρα.. Αν κοιτάς με thumbrest στα ιδια λεφτά παίζουν και τα Roccat Kone XP κ Kone Air.. edit. Τα Hero(2018) είχανε μηχανικούς omron διακόπτες.. Το X που βλέπεις είναι του 2022 με υβριδικούς μηχανικούς - οπτικούς διακόπτες by Logitech.. αν έχουν κ αυτοί θέμα δεν γνωρίζω Επιβεβαιώνω και γω για το service της razer εδω στην ελλαδα. μου κάλυψε ποντικι σε εγγύηση ενω ηταν εκτος!!! Και επισης οι νεοι διακοπτες της Logi δεν εχουν κανενα θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Σεπτέμβριος 2, 2023 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 πωπω παιδια ευχαριστώ τοσο πολυ για τις πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Σεπτέμβριος 2, 2023 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 On 31/8/2023 at 10:56 ΜΜ, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Μια χαρά tiltwheel έχει το Kone XP ναι σωστα μπερδευομαι καμια φορα. Το kone xp θα ηταν τυφλα η επομενη αγορα μου αλλα με χαλασε το οτι εχει 2+2 thumb buttons. Θα προτιμουσα να ειχε 1+1+1 οπως το aimo remastered ή το basilisk v3 ή το G502. Εν τελει αποφασισα οτι θα παω για το Basilisk v3 RGB. Το logitech με εχασε για μια πολυ μικρη λεπτομερεια που ομως θα μπορουσε να γινει εκνευριστική. Το κουμπι αλλαγης του wheel tacticle ειναι πολυ κοντα στη ροδα. Αν ηταν στη θεση του G9 button θα ημουν ακομη στο διλημμα. Εδω στο Kone EMP που εχω τωρα, εχω απενεργοποιήσει το κουμπι ακριβως κατω απ το wheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 2, 2023 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2023 6 λεπτά πριν, το μέλος Korgull_x έγραψε: Εν τελει αποφασισα Δόξα σοι ο θεός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts