BloodMage 9 ώρες πριν #61 9 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Παντως εγω απο το g502 δυσκολα θα φυγω. Λεω να παρω και δευτερο να υπαρχει. το βαρος του ειναι απαγορευτικο
fatalara 9 ώρες πριν #62 9 ώρες πριν 9 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: το βαρος του ειναι απαγορευτικο Αυτα ειναι για εσας. Εμενα οτι και να μου δωσεις σε βαρος-μεγεθος σε δυο ωριτσες θα ψαχνεις γωνια να κρυφτεις. Δεν εχω τετοια θεματα.
psyber 4 ώρες πριν #63 4 ώρες πριν 5 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: (tl;dw) Γιατί, νομίζει κανείς σας ότι ένας τύπος που φοράει καπέλο μέσα στο σπίτι του έχει δοκιμάσει με αξιόπιστο τρόπο 200 ποντίκια και δικαιούται να εκφέρει γνώμη; χαχαχα!
psyber 4 ώρες πριν #64 4 ώρες πριν 5 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Παντως εγω απο το g502 δυσκολα θα φυγω. Λεω να παρω και δευτερο να υπαρχει. Είναι σε αυτά που εξετάζω και ελκυστικό λόγω τιμής. Το καλώδιο λένε ότι δεν είναι για πολλά πολλά. Να ενημερώσω ότι το Glorious Model O σε λευκό χρώμα βρίσκεται στο skroutz στα 40 ευρώ.
Recommended Posts