Jump to content

Recommended Posts

1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Εχω αλλαξει πολλα ποντικια τελευταια. Μακρια απο logi και razer. Εγω endgame και lamzu μονο την παρουσα φαση. Αλλα στα λεφτα που ζητας μονο το XM2 8K ειναι. Τα αλλα πανε παραπανω

Κλίνω προς το xm2we που το βρίσκω στα 72.5 ευρώ. Το εγκρίνεις; Είναι λιγότερο προηγμένο από τη σειρά op1 αλλά το μέγεθός του είναι πιο μεγάλο και νομίζω θα ταιριάξει καλύτερα.

Και πάμε στην ηλίθια ερώτηση της ημέρας. Παράγει κάποιο θόρυβο το ασύρματο της endgame? Ρωτάω γιατί παλιότερα που είχα ασύρματο ένα βόμβο τον έκανε.

Εγώ πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα logi μου. To G Hub τραβάει τα κολλήματά του, αλλά το G502 έχει δουλέψει υπερωρίες και το MX Master 3S είναι... αυτό που είναι 😛

• Like 1
(edited)
1 ώρα πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Κλίνω προς το xm2we που το βρίσκω στα 72.5 ευρώ. Το εγκρίνεις; Είναι λιγότερο προηγμένο από τη σειρά op1 αλλά το μέγεθός του είναι πιο μεγάλο και νομίζω θα ταιριάξει καλύτερα.

Και πάμε στην ηλίθια ερώτηση της ημέρας. Παράγει κάποιο θόρυβο το ασύρματο της endgame? Ρωτάω γιατί παλιότερα που είχα ασύρματο ένα βόμβο τον έκανε.

Οχι δεν ειχα ποτε ποντικι που να παρηγαγε οποιοδηποτε θορυβο. Γενικα τα endgame gear ειναι τιμια για τα χρηματα που ζητανε. Απλα το lamzu θεωρω οτι ειναι καλυτερο ποντικι (βεβαια εχουν σχεδον 50 ευρω διαφορα τιμης αρα καπως θα επρεπε να αποτυπωνεται) Το ΧΜ2we το μονο που δεν εχει σε σχεση με το δικο μου ειναι το 8Κ polling. Εγω το θεωρω gimmick να σου πω την αληθεια. Ισως σε ατομα που παιζουν με πολυ μεγαλα sens να παιζει πιο μεγαλο ρολο. Σε μενα δεν επαιζε.

ΥΓ τελικα εχει και αλλο sensor. Λιγο υποδεεστερο. Δεν ειμαι σιγουρος αν θα καταλαβεις διαφορα παρα πολυ. Γενικα αυτα ειναι για παικτες που ειναι στο οριο του semi pro. Εισαι τετοιος?

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 1
30 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Εισαι τετοιος?

:hehe:

Spoiler

δεν πιστευω να εισαι απ αυτους

10 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

:hehe:

Hide contents

δεν πιστευω να εισαι απ αυτους

μηπως εισαι απο τους ετσι?

• Haha 1

Όχι καθόλου, δε παίζω σε σοβαρό επίπεδο. Ένα ποντίκι καλό για all around χρήση και casual gaming ψάχνω.