Jump to content

Recommended Posts

(edited)
3 ώρες πριν, το μέλος Korgull_x έγραψε:

Με βαση τις μεχρι στιγμης συμβουλες σας εχω καταληξει στα ακολουθα δυο:
- Razer Basilisk V3 RGB
- Logitech G502 X [οχι το hero]

Εχετε κατι να προσθεσετε επανω σε αυτα τα δυο;
Εχει κανεις εμπειρια απο το G502 X ? Εχει την ιδια παθογενεια με τους διακοπτες που εχει το hero?

Επισης πως ειναι το aftersales support της καθε εταιρειας;

Από εγγύηση razer εχω ακούσει καλά λόγια.. δεν την εχω χρειαστεί..

Το software δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα.. 2 χρόνια viper ultimate και Huntsman TE και 6 μήνες το deathadder v3 ως τώρα..

Αν κοιτάς με thumbrest στα ιδια λεφτά παίζουν και τα Roccat Kone XP κ Kone Air..

edit.

Τα Hero(2018) είχανε μηχανικούς omron διακόπτες.. Το X που βλέπεις είναι του 2022 με υβριδικούς μηχανικούς - οπτικούς διακόπτες by Logitech.. αν έχουν κ αυτοί θέμα δεν γνωρίζω

Έγινε επεξεργασία από AKISSS
46 λεπτά πριν, το μέλος AKISSS έγραψε:

Αν κοιτάς με thumbrest στα ιδια λεφτά παίζουν και τα Roccat Kone XP κ Kone Air..

οχι δε με ενδιαφερει το thumbrest, αλλα ειχα στα υποψηφια το kone aimo remastered [το XP κ το Air δεν εχουν tiltwheel]. Ο λογος που το εχω αφησει απ εξω ειναι οτι χαλαει ευκολα ττο ροδακι και κανει scroll σε οποιοα φορα θελει.

15 ώρες πριν, το μέλος AKISSS έγραψε:

Από εγγύηση razer εχω ακούσει καλά λόγια.. δεν την εχω χρειαστεί..

Το software δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα.. 2 χρόνια viper ultimate και Huntsman TE και 6 μήνες το deathadder v3 ως τώρα..

edit.

Τα Hero(2018) είχανε μηχανικούς omron διακόπτες.. Το X που βλέπεις είναι του 2022 με υβριδικούς μηχανικούς - οπτικούς διακόπτες by Logitech.. αν έχουν κ αυτοί θέμα δεν γνωρίζω

Επιβεβαιώνω και γω για το service της razer εδω στην ελλαδα. μου κάλυψε ποντικι σε εγγύηση ενω ηταν εκτος!!!

Και επισης οι νεοι διακοπτες της Logi δεν εχουν κανενα θεμα

On 31/8/2023 at 10:56 ΜΜ, το μέλος Shadow KnighT έγραψε:

Μια χαρά tiltwheel έχει το Kone XP

ναι σωστα μπερδευομαι καμια φορα. Το kone xp θα ηταν τυφλα η επομενη αγορα μου αλλα με χαλασε το οτι εχει 2+2 thumb buttons. Θα προτιμουσα να ειχε 1+1+1 οπως το aimo remastered ή το basilisk v3 ή το G502.

Εν τελει αποφασισα οτι θα παω για το Basilisk v3 RGB. Το logitech με εχασε για μια πολυ μικρη λεπτομερεια που ομως θα μπορουσε να γινει εκνευριστική. Το κουμπι αλλαγης του wheel tacticle ειναι πολυ κοντα στη ροδα. Αν ηταν στη θεση του G9 button θα ημουν ακομη στο διλημμα. Εδω στο Kone EMP που εχω τωρα, εχω απενεργοποιήσει το κουμπι ακριβως κατω απ το wheel

• 1 year later...
On 2/9/2023 at 6:51 ΜΜ, το μέλος Korgull_x έγραψε:

ναι σωστα μπερδευομαι καμια φορα. Το kone xp θα ηταν τυφλα η επομενη αγορα μου αλλα με χαλασε το οτι εχει 2+2 thumb buttons. Θα προτιμουσα να ειχε 1+1+1 οπως το aimo remastered ή το basilisk v3 ή το G502.

Εν τελει αποφασισα οτι θα παω για το Basilisk v3 RGB. Το logitech με εχασε για μια πολυ μικρη λεπτομερεια που ομως θα μπορουσε να γινει εκνευριστική. Το κουμπι αλλαγης του wheel tacticle ειναι πολυ κοντα στη ροδα. Αν ηταν στη θεση του G9 button θα ημουν ακομη στο διλημμα. Εδω στο Kone EMP που εχω τωρα, εχω απενεργοποιήσει το κουμπι ακριβως κατω απ το wheel

Αν και είναι λίγο παλιό το νήμα, να σε ρωτήσω αν έμεινες ικανοποιημένος από το Basilisk. Έχω το πρώτο Glorious Model O, και είμαι ικανοποιημένος, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια και θα ήθελα να δω κάτι άλλο. Το θέλω για γενική χρήση και κανένα fps single player.

2 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Αν και είναι λίγο παλιό το νήμα, να σε ρωτήσω αν έμεινες ικανοποιημένος από το Basilisk. Έχω το πρώτο Glorious Model O, και είμαι ικανοποιημένος, αλλά έχουν περάσει τα χρόνια και θα ήθελα να δω κάτι άλλο. Το θέλω για γενική χρήση και κανένα fps single player.

μακρυα απο razer logi κλπ κλπ. και σου μιλαει ανθρωπος που εχει basilisk ultimate. σαν ποντικι ειναι ωραιο αλλα το synapse ειναι σκουπιδι του κερατα οπως ολα τα software απο αυτες τις εταιρειες

Κοιτα προς Lamzu μερια εχει τρομερα ποντικια οπως maya, thorn, atlantis 

• Like 2
13 λεπτά πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Ωραία πρόταση ρε φίλε αλλα πανάκριβα μου φαίνονται!

δες και κανενα endgamer gear η pulsar

πχ αν δεν θες ασυρματο το op1 ειναι πολυ καλη επιλογη και κοντα στα 50ε

αλλιως αν θες ασυρματο το 100αρικο πρεπει να το σταξεις

• Like 2

Δόξα το Θεό τα περισσότερα mouse όμως έχουν on board memory, οπότε σώζεις μερικά προφίλ εκεί χρησιμοποιώντας το software της εκάστοτε εταιρίας, και αμέσως μετά το ξεφορτωνεσαι. Εγώ έχω hyperx pulsefire haste 2. Και γαμω. Παναλαφρο, ακριβεστατο, έως 8Khz polling rate (μέσω software όμως...) και στα 50ευρω. Βέβαια, το software το έχω εγκατεστημένο κανονικότητα και ούτε που έχω καταλάβει ποτέ ότι υπάρχει.... Το icue της corsair , κάποιες φορές είχε φάει κάτι κοκομπλοκα , της hyperx όμως ποτέ. Ριχτου μια ματιά λοιπόν, δε χάνεις κάτι...

• Like 2
4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

δες και κανενα endgamer gear η pulsar

πχ αν δεν θες ασυρματο το op1 ειναι πολυ καλη επιλογη και κοντα στα 50ε

αλλιως αν θες ασυρματο το 100αρικο πρεπει να το σταξεις

Σε ευχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγο μου είχε εντυπωθεί ότι είναι από 75 και πάνω τα endgame. Στο κατοστάρικο είναι αξιοπρεπείς οι προτάσεις της;

2 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Δόξα το Θεό τα περισσότερα mouse όμως έχουν on board memory, οπότε σώζεις μερικά προφίλ εκεί χρησιμοποιώντας το software της εκάστοτε εταιρίας, και αμέσως μετά το ξεφορτωνεσαι. Εγώ έχω hyperx pulsefire haste 2. Και γαμω. Παναλαφρο, ακριβεστατο, έως 8Khz polling rate (μέσω software όμως...) και στα 50ευρω. Βέβαια, το software το έχω εγκατεστημένο κανονικότητα και ούτε που έχω καταλάβει ποτέ ότι υπάρχει.... Το icue της corsair , κάποιες φορές είχε φάει κάτι κοκομπλοκα , της hyperx όμως ποτέ. Ριχτου μια ματιά λοιπόν, δε χάνεις κάτι...

Συμφωνώ, είναι μεγάλο προσόν η onboard μνήμη. Ευχαριστώ για την πρόταση, θα το κοιτάξω.

• Like 1
3 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

και το δικο μου ποντικι εχει on board memory αλλα πολλες λειτουργιες δεν παιζουν χωρις να εχεις εγκατεστημενο το σκουπιδι της razer

• Like 2
50 minutes ago, psyber said:

Σε ευχαριστώ πολύ. Για κάποιο λόγο μου είχε εντυπωθεί ότι είναι από 75 και πάνω τα endgame. Στο κατοστάρικο είναι αξιοπρεπείς οι προτάσεις της;

Ελλάδα το βλέπω πάνω από 75€. Και δεν παίρνω εύκολα ποντίκι που δεν το έχω δοκιμάσει στο χέρι, οπότε...

Μιλώντας για λογισμικά, πάντως, όλα έχουν τα θέματά τους.

Επειδή μια εποχή αξιώθηκα να συνηθίσω το Steelseries Engine για ένα Sensei που είχα, έμεινα σε αυτό. Όταν απέκτησε πρόβλημα στη ροδέλα, έκανα το λάθος και συμφώνησα να μου το αντικαταστήσουν με ένα Rival, οπότε τουλάχιστον κράτησα όλους τους αυτοματισμούς μου.

Όταν χάλασε η ροδέλα και του Rival, προτίμησα να την επισκευάσω, αντί να αναγκαστώ να αλλάξω λογισμικό. Ένα Logitech G-something, που έχω στο συρτάρι μέσα στο κουτί του για την αποφράδα ώρα που θα χαλάσει τελείως το Rival, το αποφεύγω ιδίως λόγω του software.

Το op1 είναι καλύτερο από τα xm1/xm2; Βλέπω το xm2we στο eshop στα 72 ευρώ. Ξέρει κανείς πόσο κρατάει η μπαταρία του;

1 ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε:

το αποφεύγω ιδίως λόγω του software.

H Logitech, πέραν του λογισμικού της που εγκαθιστας στο pc και τρέχει μόνιμα και το οποίο δεν θυμάμαι πως το λένε, βγάζει ακόμα μια εφαρμογή. Το logitech g hub. Αυτό είναι ένα exe το οποίο το τρέχεις μόνο για να σώσεις μνήμες στο ποντίκι. Μετά το σβήνεις με απλό delete η το κρατάς και το ξανά τρέχεις οπότε το χρειαστεις. Δεν γίνεται install και δεν τρέχει στο background. Αν δεν μιλάμε για τίποτα συνθέτες ρυθμίσεις, χρώματα κλπ, αλλά απλά για sensitivity, dpi steps και polling rate τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλο από software

• Like 1
1 ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε:

Και δεν παίρνω εύκολα ποντίκι που δεν το έχω δοκιμάσει στο χέρι,

υπαρχει και αυτο το site που βοηθαει αρκετα. σιγουρα δεν ειναι ισάξιο με το να το πιάσεις στο χερι και να δεις αν σε βολευει αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη βοηθαει πολυ 

31 λεπτά πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Το op1 είναι καλύτερο από τα xm1/xm2; Βλέπω το xm2we στο eshop στα 72 ευρώ. Ξέρει κανείς πόσο κρατάει η μπαταρία του;

το op1 το σκετο ειναι ενσυρματο αλλα φοραει τον PixArt PAW3395 που ειναι τοπ αλλα ειναι φθηνο λογω μη ασυρματου

xm2we φοραει τον PAW3370 που ειναι χειροτερος απο 95/90 και επισης σε polling rate φτανει μεχρι 1000hz

XM2w ειναι τοπ, φοραει PixArt PAW3395 εχει 4Κ polling rate αλλα ειναι ακριβο

θεωρω πως αν ειναι να πας για ασυρματο καλυτερα να πας all the way in αλλα αν δεν σε παιρνει καλυτερα να πας στο op1 που ειναι ενσυρματο και φοραει τοπ σενσορα

βεβαια πριν διαλεξεις δες αν σου κανει το σχημα το το μεγεθος και το grip

• Like 2
2 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Στο κατοστάρικο είναι αξιοπρεπείς οι προτάσεις της;

Αν επαιρνα εγω ποντικι τωρα θα επαιρνα αυτο με κλειστα ματια απο αποψη σπεκς. απο εκει και περα το μονο που μενει ειναι αν σου κανει στο χερι και το χρωμα του που ειναι περιεργο

η τιμη του ομως ειναι σουπερ για αυτο που σου δεινει

(εντομεταξυ το maxgaming ειναι σουηδικο σιτε εμπιστεψου το αφοβα εχω ψωνίσει καμποσα πραγματα) 

• Like 1

Εχω αλλαξει πολλα ποντικια τελευταια. Μακρια απο logi και razer. Εγω endgame και lamzu μονο την παρουσα φαση. Αλλα στα λεφτα που ζητας μονο το XM2 8K ειναι. Τα αλλα πανε παραπανω