LimitlessPotential Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2023 Καλημέρα σε όλους! Είμαι τελειόφοιτος πληροφορικής και ψάχνω απαντήσεις για το ερωτηματολόγιο μου! Όποιος μπορεί να απαντήσει (5-10 λεπτα δουλειά) θα το εκτιμούσα πολύ. (Αν μπορείτε στείλτε το και σε κανέναν γνωστό σας!) Ερωτηματολόγιο έρευνας για την Αξιολόγηση Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης FORMS.GLE Η έρευνα διενεργείται στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Νίκο Ιωάννου στο Τμήμα Πληροφορικής... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 26, 2023 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2023 Δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη πρώτη σελίδα γιατί οι επιλογές στην ερώτηση "Ποιο είναι το ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης σας;" δεν περιείχαν την επιλογή Μεταπτυχιακές Σπουδές. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις μια λίστα επιλογών βάσει του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων: ΕΠΙΠΕΔΟ 1: Απολυτήριο Δημοτικού ΕΠΙΠΕΔΟ 2: Απολυτήριο Γυμνασίου ΕΠΙΠΕΔΟ 3: Απολυτήριο Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), Απολυτήριο μεταγυμνασιακού ΙΕΚ ΕΠΙΠΕΔΟ 4: Απολυτήριο Γενικού Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ 5: Απολυτήριο Τεχνικού-Επαγγελματικού Λυκείου με τάξη μαθητείας, Πτυχίο ΙΕΚ, Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΕΠΙΠΕΔΟ 6: Πανεπιστημιακός τίτλος- Τίτλος ΤΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ 7: Μεταπτυχιακός τίτλος ειδίκευσης ΕΠΙΠΕΔΟ 8: Διδακτορικό δίπλωμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Αύγουστος 26, 2023 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2023 Συνολικά, οι περισσότερες προσδοκίες μου για το Gov.gr ήταν καλύτερες απο ότι περίμενα. Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί στο κείμενο διότι όπως είναι δεν έχει νόημα. Μια δόκιμη αντικατάσταση της λέξης [προσδοκίες] θα ήταν π.χ. εμπειρίες, Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts