Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους! Είμαι τελειόφοιτος πληροφορικής και ψάχνω απαντήσεις για το ερωτηματολόγιο μου! Όποιος μπορεί να απαντήσει (5-10 λεπτα δουλειά) θα το εκτιμούσα πολύ. (Αν μπορείτε στείλτε το και σε κανέναν γνωστό σας!)

FORMS.GLE

Η έρευνα διενεργείται στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Νίκο Ιωάννου στο Τμήμα Πληροφορικής...

• Like 2

Δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη πρώτη σελίδα γιατί οι επιλογές στην ερώτηση "Ποιο είναι το ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης σας;" δεν περιείχαν την επιλογή Μεταπτυχιακές Σπουδές.

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις μια λίστα επιλογών βάσει του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων:

ΕΠΙΠΕΔΟ 1: Απολυτήριο Δημοτικού

ΕΠΙΠΕΔΟ 2: Απολυτήριο Γυμνασίου

ΕΠΙΠΕΔΟ 3: Απολυτήριο Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), Απολυτήριο μεταγυμνασιακού ΙΕΚ

ΕΠΙΠΕΔΟ 4: Απολυτήριο Γενικού Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ 5: Απολυτήριο Τεχνικού-Επαγγελματικού Λυκείου με τάξη μαθητείας, Πτυχίο ΙΕΚ, Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΕΠΙΠΕΔΟ 6: Πανεπιστημιακός τίτλος- Τίτλος ΤΕΙ

ΕΠΙΠΕΔΟ 7: Μεταπτυχιακός τίτλος ειδίκευσης

ΕΠΙΠΕΔΟ 8: Διδακτορικό δίπλωμα

• Like 1

Συνολικά, οι περισσότερες προσδοκίες μου για το Gov.gr ήταν καλύτερες απο ότι περίμενα.

Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί στο κείμενο διότι όπως είναι δεν έχει νόημα.
Μια δόκιμη αντικατάσταση της λέξης [προσδοκίες] θα ήταν π.χ. εμπειρίες,
Καλή συνέχεια!  :)