skepasti21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2023 Επειδή δεν θέλω να σκάσω 115 ευρα για να πάρω αυτο ,υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο ελεφαντάκι να πάρω και να μην στοιχήσει μια περιουσία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 25, 2023 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν βρεθεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 25, 2023 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Ένας φίλος έχει πάρει αυτό και λέει ότι δεν είναι χάλια Κάλυμμα Προστασίας για Service Kλιματιστικού (μεγάλο L) NEO GIAPLES.GR Κάλυμμα-Προστασίας-για Service-Kλιματιστικού-γιαπλεσ-giaples Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Αύγουστος 25, 2023 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Κάπου είχα διαβασει πρόσφατα απο κάποιους οτι πήραν από το wish σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το παραπάνω. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 25, 2023 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Πρέπει να πάρεις τον μάστορα που ήρθε να καθαρίσει το δικό μου.Έβαλε εκεί ένα χαρτί σα λαδόκολλα έκανε τον τοίχο μνι και έφυγε κύριος.Κόστος 10 λεπτά κέρδος 50 ευρώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 25, 2023 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Μπείτε shein είμαι από κινητό τώρα κ δε μπορω να ψάξω αλλά κάπου 4€ το ένα έχει. Πήρα μια δεκαριά για έναν φίλο μάστορα πριν κάνα μήνα. Κάνει περίπου 12 μέρες να έρθει παραδίδει η acs edit: Το βρήκα στο email τελικα 1set Solid Air Conditioner Cleaning Cover | SHEIN EUQS M.SHEIN.COM To find out about the 1set Solid Air Conditioner Cleaning Cover at SHEIN, part of our latestundefined ready to shop... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 25, 2023 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Εγω τη δουλειά τη κάνω με χοντρό πλαστικό νάυλον με το οποίο δημιουργώ μια χοάνη και τα φαρμακο/νερα πέφτουν σε μια μεγάλη λεκάνη ή κουβά από κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 25, 2023 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2023 Πάρε μια ζαρντινιέρα πλαστική μακρόστενη. Είναι πιο εύκολη στο χειρισμό σε σχέση με το νάιλον. Δεν απλώνεις δεν κανεις πατέντες, δε προσεχεις μη πέσει από κάπου το νάιλον και απλά τη τραβάς κ ρίχνεις τα νερά. Με είχε βολέψει αλλά με την παραπάνω τιμή παίρνεις κ ας είναι μιας χρήσης που λέει ο λόγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 26, 2023 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2023 12 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Πάρε μια ζαρντινιέρα πλαστική μακρόστενη. Είναι πιο εύκολη στο χειρισμό σε σχέση με το νάιλον. Δεν απλώνεις δεν κανεις πατέντες, δε προσεχεις μη πέσει από κάπου το νάιλον και απλά τη τραβάς κ ρίχνεις τα νερά. Με είχε βολέψει αλλά με την παραπάνω τιμή παίρνεις κ ας είναι μιας χρήσης που λέει ο λόγος. Μπα όχι, με το νάυλον εχω καλύτερη κάλυψη δεξιά και αριστερά σε σχέση με τη ζαρτινιερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Αύγουστος 26, 2023 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2023 Εγώ πάντως παραγγειλα αυτό από shein , όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω,θα σας πω εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Σεπτέμβριος 25, 2023 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2023 On 26/8/2023 at 4:18 ΜΜ, το μέλος skepasti21 έγραψε: Εγώ πάντως παραγγειλα αυτό από shein , όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω,θα σας πω εντυπώσεις... μήπως παρέλαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Οκτώβριος 13, 2023 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2023 Ειναι total VFM!!!! On 25/9/2023 at 6:32 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: μήπως παρέλαβες; Ειναι total VFM!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts