pReHiStoRik Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 Έχω έναν επεξεργαστή AMD Athlon 64 3500+ με πυρήνα ClawHammer..οι θερμοκρασίες του είναι από 45 σε νορμάλ καταστάσεις έως και 52 μετά απο πολλές ώρες παιχνιδιού (μεχρι 6 ωρο...) αυτό που θέλω να ρωτήσω αν γενικά είναι ένας καλός επεξεργαστής και αν οι θερμοκρασίες του είναι σε λογικά επίπεδα...Σημείωση : Οι θερμοκρασίες μετρήθηκαν με το "SpeedFan" δεν ξέρω κατα πόσο καλό και αξιόπιστο είναι...εχετε να προτείνετε καποιο καλύτερο?Αυτά για την ώρα...περιμένω απαντήσεις...:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Θεωρώ ότι είναι μια χαρά οι θερμοκρασίες, ειδικά άμα είσαι με stock ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Δεν έχεις πρόβλημα...είναι μια χαρά για clawhammer..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pReHiStoRik Μάϊος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 να σημειώσω και κάτι ακόμα....το όνομα του πυρήνα μου με το CPU-Z είναι ClawHammer όπως προείπα αλλά με το "Central Brain Identifier" αναγνωρίζετε ώς NewCastle τι από τα δυο να πιστέψω??...η ψύξη του είναι η μανάτη δεν έχω πείραξει τίποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Clawhammer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.