Harrisxr650 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2023 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Ψαχνω χάρτα wifi pcie. Η χρήση που θα γίνεται είναι για σερφαρισμα και online μαθήματα κιθάρας & φωνης Έχω τσεκαρει τις παρακάτω Ποια από τις 3 προτείνετε? Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι δεκτή. Η γραμμή είναι 100Mbps και τον Νοέμβρη θα γίνει αναβάθμιση σε 200Mbps. https://www.skroutz.gr/s/38974987/TP-LINK-TX20U-Plus-V1-Wireless-USB-Network-Adapter-with-Detachable-Antenna-1775Mbps.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/21844749/TP-LINK-Archer-TX3000E-Wireless-Card-Wi-Fi-6-3000Mbps-PCI-e-Card.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/20326390/Asus-PCE-AX58BT-Wireless-Card-Wi-Fi-6-3000Mbps-PCI-e-Card.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Thanks Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2023 από Harrisxr650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 11, 2023 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 Δεν έχω πρόσφατη έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο τμήμα, αλλά θα σου πρότεινα το USB, απλά και μόνο επειδή μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί εύκολα και αλλού (πχ σε κάποιο laptop). Τι access point χρησιμοποιείς (εννοώ μοντέλο, ακόμα κι αν είναι το ρούτερ του παρόχου); 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Αύγουστος 11, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 13 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε: Δεν έχω πρόσφατη έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο τμήμα, αλλά θα σου πρότεινα το USB, απλά και μόνο επειδή μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί εύκολα και αλλού (πχ σε κάποιο laptop). Τι access point χρησιμοποιείς (εννοώ μοντέλο, ακόμα κι αν είναι το ρούτερ του παρόχου); 2x Deco m4, ενα διπλα στο router και το αλλο στον απο κατω οροφο οπου θα εινα το συγκεκριμενο desktop. to wi fi του router δεν το εχω κλεισει καθως ο εκτυπωτης ειναι wifi και αυτος, και δεν εχω καταφερει μεχρι και σημερα να τον συνδεσω με τα deco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 12, 2023 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2023 Μια χαρά είσαι με το παραπάνω. Παρότι τα Deco δεν είναι WiFi 6, είναι καλό ταίριασμα για την υποδομή σου, με αξιοπρεπές κόστος/απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx Αύγουστος 15, 2023 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2023 Αν παρεις προτιμησε την 3η επιλογη την asus λογω χαμηλοτερου κοστους απο την tplink , την 1η ουτε καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
poulinos Δεκέμβριος 9, 2023 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2023 On 8/11/2023 at 10:57 PM, Harrisxr650 said: 2x Deco m4, ενα διπλα στο router και το αλλο στον απο κατω οροφο οπου θα εινα το συγκεκριμενο desktop. to wi fi του router δεν το εχω κλεισει καθως ο εκτυπωτης ειναι wifi και αυτος, και δεν εχω καταφερει μεχρι και σημερα να τον συνδεσω με τα deco αν τα deco δεν ειναι access points ολα αλλα εχεις βαλει το πρωτο ως router και μετα συνδεεις τον εκτυπωτη στο modem router του παροχου τοτε εχεις 2 nat αρα και 2 δικτυα αρα δεν θα δεις ετσι απλα τον εκτυπωτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts