vayper Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2023 Καλησπέρα.. Μου έκαψε την 1050ti (6 χρόνια άντεξε ευτυχώς) και σκέφτομαι να αγοράσω την 3060 .....Το πρόβλημα μου είναι ότι η μητρική είναι παλιά (Asus prime x-370) και υποστηρίζει pci express 3.0 μόνο... Λογικά θα την δεχτεί την κάρτα αλλά τι απώλειες θα υπάρχουν???? Συμφέρει να την αγοράσω με rev 4.0 την κάρτα?? Υ.Γ....Δεν θέλω να φτιάξω καινούριο υπολογιστή...Μια κάρτα γραφικών χρειάζομαι.. Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 10, 2023 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2023 Η pcie v4 καρτα , μπορει να παιξει σε pcie v3 μητρικη Για απωλειες μην σκας , το ιδιο και το αυτο θα ειναι . Κοιτα να παρεις την εκδοση με τα 12gb ram 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Αύγουστος 11, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 Σε γενικές γραμμές έχω χάσει επεισόδια...6 χρόνια δεν ξέρω τι έχει γίνει...Ποια κάρτα αξίζει μέχρι 350 ευρώ να αγοράσω???Κοιτάω διάφορες αλλά δεν αποφασίζω εύκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 11, 2023 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 6700xt είναι το πιο vfm εδώ και πολύ καιρό ...... Και με τα σκατα που μας έχουνε σερβίρει , δεν προβλέπεται να αλλάζει αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 12, 2023 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2023 6700xt Θα έλεγα και η 6800xt, μεγαλύτερο σκαλοπάτι στα λεφτά, μικρότερο στις επιδόσεις, αλλά και με 16GB μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx Αύγουστος 13, 2023 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2023 (edited) Δεν ξερω τι επεξεργαστη εχεις αλλα εχω 2 Sapphire η μιά ειναι η nitro+ oc 6700xt και η αλλη η 6800 Pulse. Η 1η δεν υπαρχει , εκτος αν τη βρεις μεταχειρισμενη και δεν ξερω σε τι τιμη και η 2η πιανει τα 500+ ευρω για τον φιλο πιο πανω που μιλησε για 6800xt. Η πιο φθηνη επιλογη σε 6700xt αυτη τη στιγμη ειναι η fighter η οποια δεν ειναι καθολου κακη καρτα και πολυ καλυτερη απο τις 3060 που κοιτας , μονο η 3060ti ειναι αρκετα δυνατη για να συγκριθει αλλα και πεταμενα λεφτα τη στιγμη που μπορεις να πας σε AMD και καλυτερη. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2023 από trixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Αύγουστος 13, 2023 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος trixx έγραψε: Δεν ξερω τι επεξεργαστη εχεις αλλα εχω 2 Sapphire η μιά ειναι η nitro+ oc 6700xt και η αλλη η 6800 Pulse. Η 1η δεν υπαρχει , εκτος αν τη βρεις μεταχειρισμενη και δεν ξερω σε τι τιμη και η 2η πιανει τα 500+ ευρω για τον φιλο πιο πανω που μιλησε για 6800xt. Η πιο φθηνη επιλογη σε 6700xt αυτη τη στιγμη ειναι η fighter η οποια δεν ειναι καθολου κακη καρτα και πολυ καλυτερη απο τις 3060 που κοιτας , μονο η 3060ti ειναι αρκετα δυνατη για να συγκριθει αλλα και πεταμενα λεφτα τη στιγμη που μπορεις να πας σε AMD και καλυτερη. Το μηχάνημα είναι παλιό...6ετιας..1600 amd έχω με 32 gb ram..asus prime x370 pro...την 1050 ti την έκαψε και θέλω μια καλή κάρτα γραφικών ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx Αύγουστος 13, 2023 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2023 Κρατα τη μητρικη που εχεις (καλη ψυξη στα vrm της να εχεις ) και παρε τα 2 παρακατω που σε βαζω link με τα χρηματα που εχεις διαθεσιμα , πουλας σε κανα γνωστο τον επεξεργαστη αμεσως μετα (κοιτας για bios update αν χρειαστεις) και βαζεις τα όποια χρηματα παρεις απ'αυτον στην τσεπη. Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Οταν καθαρισει η μητρικη σου πας σε μια φθηνη b550 αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts