ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2023 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2023 Κόπηκε η πλαστική μονωτική επένδυση που καταλήγει στο βύσμα USB-A κι είναι βέβαιο ότι θα κοπεί εντελώς στο άμεσο μέλλον. Διάβασα ότι η σωστή φόρτιση και μεταφορά δεδομένων εξαρτάται από το είδος και την ποιότητα των καλωδιών USB A προς USB C. Βρήκα δύο αξιόλογα της Xiaomi μέσω Skroutz εδώ: XIAOMI MI USB-C CABLE 1M WHITE (BHR4422GL) TECHHUT.GR Xiaomi Mi Braided Cable Type C 1m Red (SJV4110GL) TECHHUT.GR Ο φορτιστής μου έχει έξοδο 3Α. Αξίζει να προτιμήσω τα καλώδια της Xiaomi ή να αγοράσω άλλα; Πώς ξέρω αν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση;
slalom Ιούλιος 26, 2023 #2 Ιούλιος 26, 2023 Εγω πηρα απο εδω E-matrix Γέρακας | E-MATRIX.GR WWW.E-MATRIX.GR Στο E-Matrix θα βρεις Θήκες Κινητών, Tempered Glass, Ανταλλακτικά, Gadget, Power Bank, Ηχεία Bluetooth, Φορτιστές, Καλώδια και πολλά άλλα σε Χαμηλές Τιμές! 2 καλωδια, το ενα διμετρο συγκεκριμενα αυτα Καλώδιο Φόρτισης GREEN ON Type C σε Type C 60W 2 Μέτρα - Μαύρο | E-MATRIX.GR WWW.E-MATRIX.GR Στο E-Matrix θα βρεις Θήκες Κινητών, Tempered Glass, Ανταλλακτικά, Gadget, Power Bank, Ηχεία Bluetooth, Φορτιστές, Καλώδια και πολλά άλλα σε Χαμηλές Τιμές! WK Fast Charge Καλώδιο Type C 2.4A 1 Μέτρο - Μαύρο | E-MATRIX.GR WWW.E-MATRIX.GR Στο E-Matrix θα βρεις Θήκες Κινητών, Tempered Glass, Ανταλλακτικά, Gadget, Power Bank, Ηχεία Bluetooth, Φορτιστές, Καλώδια και πολλά άλλα σε Χαμηλές Τιμές! και τα 2 ειναι οκ σε γρηγορη φορτιση
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 28, 2023 Author #3 Ιούλιος 28, 2023 Υποστηρίζουν και τη σωστή/γρήγορη μεταφορά δεδομένων;
Recommended Posts