Jump to content

Μπανάνεψα έναν venice.....

mellodos

Recommended Posts

Δοκιμάζοντας χτες έναν venice 3200+ πήρα πολύ ενθαρρύντικα αποτελέσματα αφού φάνηκε να σταθεροποιήται στα 10χ270 με 1.45 τάση(stock ψύκτρα) και divider/166 τεστάροντας σε 32M spi και 3ωρο prime.Έχοντας όμως κάτι προβληματάκια να τον τρέξω 1/1 με τις μνήμες αρχίζω σταδικακό memtest για να δω απο που ξεκινάνε τα προβλήματα.Ξεκινάω λοιπόν memtest απο 10χ250 κάνοντας την μ@λ@κία να αφήσω το vcore 1.45.Ξεχνάω το memtest να τρέχει για 14 ώρες, πάω σήμερα να μπουτάρω 10χ270....:tomato: Με 1.45 πλέον ίσα που μπαίνει στα 2600 όχι prime stable.Τι έγινε ρε γαμώτο, συνήθισε το ρεύμα σε πιο χαμηλά mhz?Έγινε άσχημο burn in δηλαδή?:tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 02:04]

Ποιο m/b έχεις?

Δοκίμασε clear cmos και πέρασμα όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή...

giga-GA-K8NS ultra.Το δοκίμασα γιατί έτσι και αλλιώς κολλάει το bios με 1.45 ρεύμα.......

Πάντως με το ασταθές vcore της giga παίζει να έγινε μ@λ@κία..........

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 02:15]

Όντος το συγκεκριμένο m/b έχει πολύ ασταθές vcore...

Δοκίμασε το f4 bios (αν δεν το έχεις ήδη!)

Τι εννοείς ότι κολλάει το bios με 1.45?

Εννοώ πως ήταν πλέον τόσο ασταθές με 1.45 που κόλλαγε και στο boot και αναγκάστηκα να κάνω cmos.Tώρα πάντως μπουτάρει με 1.45 αλλά δεν μπάινει στα xp.Παίζει να τα επαιξε και ο controller.....Θα δω και με f4 thanx.

Αρχική απάντηση από mellodos

Θα δω και με f4 thanx.

Ψάξε λίγο αν υποστηρίζει Venice γιατί εγώ το είχα με winie...

Πάντως δεν νομίζω να έπαθε τίποτα το cpu με 1,45, πόσο overvoltage να έκανε, άντε να πήγε 1.5!

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 02:32]

Ψάξε λίγο αν υποστηρίζει Venice γιατί εγώ το είχα με winie...

Πάντως δεν νομίζω να έπαθε τίποτα το cpu με 1,45, πόσο overvoltage να έκανε, άντε να πήγε 1.5!

Αυτό που φοβάμαι έιναι πως επειδή κατα την διάρκεια του memtest ο cpu ανέβασε θερμοκρασία 45-46 (έλειπα και ήταν κλειστό το δωμάτιο) έναντι 37-38 που ανεβάζει κανονικά, έγινε burn in και συνήθισε εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.