αρης_τζ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2023 Γειά σας, Εχθές πρώτη φορά δεν μπορώ να κάνω είσοδο στον λογαριασμό μου μέσω Google account credentials. Έχω κάνει κανονικά ενεργοποίηση πριν μέρες εγγραφής μέλους με αυτό τον τρόπο αυτοματοποιημένα μέσω Gmail account. Όμως παρουσιάζει τεχνικό πρόβλημα και από ότι βλέπω έχει σχέση με κάποιο API που επιτρέπει την αυτοματοποιημένη είσοδο στον λογαριασμό μου σε φόρουμ άλλο. Αντίθετα μπορώ να κάνω είσοδο στο φορουμ του thelab.gr κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν εχει κανείς κάτι ανάλογο, ας γραψει τι να δω παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 11, 2023 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2023 Φαίνεται να έχει πρόβλημα η υλοποίηση της ταυτοποίησης με google στο forum/site που δεν μπαίνεις. Επικοινώνησες με τους διαχειριστές του; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
αρης_τζ Ιούλιος 12, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2023 Όχι προσπάθησα να ενεργοποιήσω API που συνδέεται με λογαριασμό μου. Αλλά περίεργο που σε άλλα sites μπαίνω κι στο συγκεκριμένο όχι... Πολύ σωστά κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα οπότε διερεύνηση περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts