Papas Φεβρουάριος 11, 2006 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ωραια παιδια αλλα εγω ειπα πριν αν γινεται να παρω το Crusander Water Block που ειναι στο custom kit απο το λινκ που εδωσε ο αλεξ. Τετοιο ετοιμο με βαση για 12αρη εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 τι ενοεις βασι????αν θες υδροψυξη για αρχη παρε αυτο που σου προτινα χωρις καμια αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 11, 2006 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ναι δεν λεω οχι καλο ειναι αλλα σκεφτομαι και για εμφανιση λολ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Papas Ναι δεν λεω οχι καλο ειναι αλλα σκεφτομαι και για εμφανιση λολ... απο ενφανιση ειναι πολυ καλητερο απο τα ετιμαμπορεις να κανεις οτι θεςφανακια με οτι χρωμα θεςτο νερο να ειναι χρωματιστο το νερο αν ειναι uv reactiveκτλ κτλστο μελλον μπορεις να το επεκτινεις οσο θεςκαι αλλο μπλοκαλλο ψυγειοαλλη αντλιατανκκτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 11, 2006 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Απλα εχω κολησει στην ιδεα να βαλω το ψηγειακι απο το light custom waterblock σε συνδιασμο με το aquagate. Στο συνολο θα ερθει πιο φτηνα γιατι παιζει να το παρω μεταχειρισμενο το aquagate. Παντως ακομα ψαχνω δεν εχω καταληξει 100%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Papas Απλα εχω κολησει στην ιδεα να βαλω το ψηγειακι απο το light custom waterblock σε συνδιασμο με το aquagate. Στο συνολο θα ερθει πιο φτηνα γιατι παιζει να το παρω μεταχειρισμενο το aquagate. Παντως ακομα ψαχνω δεν εχω καταληξει 100%... δεν μπορω να κανω κατι αλλο για να σε μεταπισω.....σου προτινο καλητερο και εσυ κειτας αλλου....η μονι λυση πο το δικαιολογι εινια οικονομικη....αλλα και οικονομικη να ηταν μπορεις να περιμενεις λιγο να βρεις τα λεφτα να το φτιαξεις.... δεν γινοντε ολα αμεσως....εγω για να στισω την δικια μου μου πιρε 4 μηνες την μαζεβα κοματι κοματι αλλα το αποτελεσμα με δικεοσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 11, 2006 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ναι μωρε βλεπουμε ετσι κ αλλιως δεν βιαζομαστε. χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 11, 2006 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δεν μπορω να κανω κατι αλλο για να σε μεταπισω.....σου προτινο καλητερο και εσυ κειτας αλλου....η μονι λυση πο το δικαιολογι εινια οικονομικη....αλλα και οικονομικη να ηταν μπορεις να περιμενεις λιγο να βρεις τα λεφτα να το φτιαξεις.... δεν γινοντε ολα αμεσως....εγω για να στισω την δικια μου μου πιρε 4 μηνες την μαζεβα κοματι κοματι αλλα το αποτελεσμα με δικεοσε :-O μιλάμε έδωσες ρέστα....να υποθέσω λόγο συναισθηματικής φόρτισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Malkav :-O μιλάμε έδωσες ρέστα....να υποθέσω λόγο συναισθηματικής φόρτισης για πολους λογους......αλλα το αποτελεσμα με δικεοσε πληρος!!!!ειναι οτι μου αρεσυ και καμορονο.... δεν με νιαζει τι λενε οι αλλοι μονο αν ειναι καλο η να βελτιοσο κατι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 τσιμπατε και μια φοτο........ λιγο προχηρι σορι...... αυτην την στιγμη ειναι πιο μαζεμενα καλοδια + ηχομονοση αλλα και αλλα κομματια ..... δισκους μνημες(σε λιγο μαζι με vga) αχ ρε rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 11, 2006 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 nice pic. μόνο μην τη δει η αδερφή μου, γιατί θα θέλει και εκείνη να βάλουμε ροζουλιά φωτάκια στο pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από deninho nice pic. μόνο μην τη δει η αδερφή μου, γιατί θα θέλει και εκείνη να βάλουμε ροζουλιά φωτάκια στο pc... δεν ειναι ροζουλια ειναι UV........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 11, 2006 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ωραιο σκεφτεσαι να βαλεις και τπτ στις μνημες σαν αυτο :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Papas Ωραιο σκεφτεσαι να βαλεις και τπτ στις μνημες σαν αυτο :clap: οχι..... στο μελλον μπορει μπλοκ στην 6800GT σε μνημες θα μπει κατι σαν τις abit ram flow otes....η κανα χιροπιητο τροπο στερεομενα φανακια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 12, 2006 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Υπαρχει κ αυτο το οποιο σκεφτομαι να παρω. Πως σου φαινεται? Ram coolers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 12, 2006 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 και εγω εχω βρει κατι παρομιο....παρε να δεις...http://cgi.ebay.com/SUPER-TALENT-MEMORY-MODULE-COOLER-BRAND-NEW-RETAIL_W0QQitemZ6848468013QQcategoryZ3673QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.