Jump to content

Αλλος νέος νερουλάς...........

Ar@besqu.e

Recommended Posts

απόφάσισα να περάσω σε υδρόψυξη!!!!!

επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί και δε θέλω να εχω προβλήματα πιο λογικό μου φαίνεται να πάρω ένα κουτάκι στο στύλ aquagate......

Ξέρετα άν κυκλοφορούν άλλα παρόμοια κουτάκια???

τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?????

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από haris1984

κατσε διαβασε και φτιαξε μια custom

δεν αξιζουν τα ετοιμα για oc...εκτος κι αν το θες για ησυχια μονο που θα κανεις δουλεια με ενα ρεσερατορ

Μια από τα παρπάνω...

κανε ενα μονος σου δεν θα εχεις προβλημα δεν ειναι τιποτα,και εγω πριν 1,5 χρονο που εβαλα πρωτη φορα ηθελα κατι ετοιμο αλλα με λιγη τηλεφωνικη βοηθεια εκανα ενα δικο μου και ολα οκ.το μονο σιγουρο ειναι οτι στην αρχη επειδη προσεχεις πολυ δεν θα εχεις προβλημα αργοτερα που και καλα θα ξερεις εκει θα εχεις γιατι δεν προσεχεις πολυ!!

ωραία τότε για custom θα μου προτείνετεαι κομμάτια???

αυτά μπαίνουν εσωτερικά ή εξωτερικά??? θέλω να μου βγαίνουν γύρω στα 150Ε- 200Ε όλα μαζί...... δεν ενδιαφέρομαι για gpu (ή μήπως θα έπρεπε??)

γενικά ποιά είναι η διαδικασία??

τι θερμοκρασίες θα δώ??

radiator ford transit,block eleven φυσικα,αντλια eheim 1250 η hydor l30,tank αν θες ετοιμο κοιτα στο hac,λαστιχα αν εχεις λεφτα tygon αλλιως eheim.για radiator αν δεν θες κατι τετοιο κοιτα στο computer4u.gr για το Silverprop SilverStorm3P,block αν δεν μπορεσεις απο eleven κοιτα στο ιδιο μαγαζι για κανενα,εχει καλες τιμες.

για το aquagate δεν ξερω τιποτα αλλα σαν αυτο δεν θα ειναι σιγουρα.

τι γραφω τετοια ωρα.ειδες τι κανει η εξεταστικη!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Από τα έτοιμα το πιο βολικό και καλύτερο από απόδοση/τιμή είναι το Bigwater της thermaltake (θα δεις πολλά reviews που το θεωρούν από τα κορυφαία- και όχι μόνο στην βασική κατηγορία!). Είναι σαφώς καλύτερο από το Aquarius και τα έχει όλα έτοιμα (αντλία 12ν που είναι μεγάλο πλεονέκτημα για να μην μπλέκεις με ρελέ και άλλα).

Μειονεκτήματα

Αν και έχει καλή απόδοση- ΔΕΝ είναι αθόρυβο όταν δουλεύει στα 12ν ο ανεμιστήρας. Αν τον έχεις στα 7ν (έχει και ρυθμιστή στροφών) είναι μια χαρά.

Το ψυγείο είναι πολύ βασικό.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από helloween

Για δες αυτό το κιτ-άκι http://www.titan-cd.com/english/A04.asp με δύο ψυγεία και block για καρτα γραφικών και cpu και προσιτή τιμή περί τα 200ευρώ

ουτε για πλακα δεν συγκρινεται με custom wc...και το καστομ θα του ερθει και πιο φτηνα...ασε που δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα(γουστα ειναι αυτα)...

Γεια σας!

Επειδή είμαι νέος στην υδρόψυξη βρήκα το θέμα και θέλω να ρωτήσω (αν επιτρέπεται βέβαια):

Πριν από καιρό (6 μήνες περίπου) μου έκαναν δώρο (τέτοια δώρα ευπρόσδεκτα) ένα κιτ υδρόψηξης Zalman Reserator 1. Λόγω ασχετοσύνης με την υδρόψηξη δεν τόλμησα να προχωρήσω στην τοποθέτησή του. Η απορία που έχω είναι αν αξίζει να το τοποθετήσω ή όχι. Επίσης σε περίπτωση που αξίζει τον κόπο η τοποθέτηση μήπως είναι προτιμότερο να τοποθετήσω εξωτερική αντλία, μιας και η "δική" του είναι εσωτερική;

Τι λέτε να προχωρήσω;

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Ευχαριστώ. :o

αν θες μονο ησυχια και ΜΟΝΟ αυτο τοτε κρατα το και βαλτο στο πισι σου, αλλιως γνωμη μου πουλα το και πανε σε καστομ. και εξωτερικη αντλια δεν πρεπει να μπανει στο ρεσερατορ.

Αρχική απάντηση από barbas

Γεια σας!

Επειδή είμαι νέος στην υδρόψυξη βρήκα το θέμα και θέλω να ρωτήσω (αν επιτρέπεται βέβαια):

Πριν από καιρό (6 μήνες περίπου) μου έκαναν δώρο (τέτοια δώρα ευπρόσδεκτα) ένα κιτ υδρόψηξης Zalman Reserator 1. Λόγω ασχετοσύνης με την υδρόψηξη δεν τόλμησα να προχωρήσω στην τοποθέτησή του. Η απορία που έχω είναι αν αξίζει να το τοποθετήσω ή όχι. Επίσης σε περίπτωση που αξίζει τον κόπο η τοποθέτηση μήπως είναι προτιμότερο να τοποθετήσω εξωτερική αντλία, μιας και η "δική" του είναι εσωτερική;

Τι λέτε να προχωρήσω;

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Ευχαριστώ. :o

Αν είσαι ασχετος στο θέμα τοποθέτησης μην προχωρήσης μόνος σου. ’ν είσαι άσχετος σε θέματα υδρόψυξης προχώρα χωρίς να βάλεις άλλη αντλια γιατί είναι περιττό και δεν θα αποφύγης το θόρυβο της νέας αντλίας. Την υδρόψυξη αυτή που έχεις την συνιστούμε σε PC που θέλουν να μειώσουν τον θόρυβο γιατί θεωρείται από τα πιο αθόρυβα κιτ της αγοράς.

Αρχική απάντηση από tristeno

Θα το απέφευγα

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04/pg4.html

Αν ο λόγος που θα το απόφευγες είναι αυτός που λέει η διεύθυνση που έχεις επισυνάψη τότε άκου και τα δικά μου αποτελέσματα. Σε idle ο υπολογιστής μου έχει 38 βαθμούς ενώ σε foul load η θερμοκρασία δεν αγγιξε ποτέ τους 46 βαθμούς κελσίου. Όσο για την κάρτα μου ποτέ κατά την ώρα που έτρεχε το τέστ 3D Mar 2005 δεν είδα θερμοκρασίες πάνω από 67 βαθμούς όταν μετην custom αερόψυξη της ξέφευγε πάνω απο τους 70 βαθμούς. Τώρα την έχω push-αρισμένη και αυτή σε συχνότητες 552/1,03 Όσο για την εμφάνιση έιναι καθαρά προσωπικά γούστα και προσωπικά αν θες την γνώμη μου δεν είναι και τόσο εμφανίσιμη.

Λοιπόν.... ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα προχωρήσω στη τοποθέτηση. Είμαι άσχετος ως προς την υδρόψηξη μόνο. Προχωρώ και αν προκύψει κάτι στην πορεία, που δεν νομίζω, εδώ είμαστε πάλι.

Ευχαριστώ και πάλι. :):T:

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [17-05-2005 23:51]

απόφάσισα να περάσω σε υδρόψυξη!!!!!

επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί και δε θέλω να εχω προβλήματα πιο λογικό μου φαίνεται να πάρω ένα κουτάκι στο στύλ aquagate......

Ξέρετα άν κυκλοφορούν άλλα παρόμοια κουτάκια???

τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?????

Eάν ενδιαφέρεσαι για έτοιμο κιτ εγώ έχω της titan twc-a04 καλό και γενικά προσιτό με καλά αποτελέσματα. Υπόψιν έχει και δευτερεύον ψυγείο επειδή έχει δύο μπλοκ και για καρτα γραφικών για καλυτερα αποτελέσματα. Αν ενδιαφέρεσαι πές μου να σου πω περισσότερα και να σου δείξω και φωτογραφίες

post-2709-1416072004,2888_thumb.jpg

An θες μονο ησυχια και ευκολια, το reserator ειναι οτι καλυτερο.

Αλλα θα εχεις και αλλες πηγες θορυβου na ξερεις...

Αν θες και επιδοσεις, forget Reserator, πας σε custom kai πρεπει να ξερεις αρκετα περι w/c...

• 7 months later...

Παιδια σκεφτικα κατι και θελω να μου πειτε αν αξιζει. Να παρω το aquagate και επειδη δεν ειναι κ το καλυτερο σε επιδοσεις να το χωσω στο stacker και να βαλω και αλλο ενα custom ψυγειο στην εξοδο του 12αρι του κουτιου κ αυτο να ειναι σε σειρα συνδεδεμενο με το aquagate. Λογικα θα εχει καλες επιδοσεις ετσι αλλα κ εμφανιση σωστα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.