BloodMage 16 ώρες πριν #281 16 ώρες πριν 12 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: θέλει τον καταναλωτή να αγοράζει τις software μπαρούφες fake frames 12 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Θες μια x80 (x70) κάρτα; 1.500 ευρώ. Θες μια x90 (και δώρο 2 καμένα καλώδια); 3.000 ευρώ κι άμα σ' αρέσει. μπορει να λειπουνε και καποια ROPs αλλα δεν βαριεσαι ρε αδερφε, στην επομενη γενια τα βρισκουμε 2
sstav 16 ώρες πριν #282 16 ώρες πριν ναι...nvidia εκεί ? να παραγγείλω θα ήθελα...μια 5090 με το 84% των ROPS και στο 84% τη τιμής παρακαλώ...τι "καμμένα" εχετε από το Quality control και θελετε να τα σπρώξετε...
idonthave 12 ώρες πριν #284 12 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: ναι...nvidia εκεί ? να παραγγείλω θα ήθελα...μια 5090 με το 84% των ROPS και στο 84% τη τιμής παρακαλώ...τι "καμμένα" εχετε από το Quality control και θελετε να τα σπρώξετε... - nvidia speak: 5090 δεν έχουμε αυτήν την στιγμή, αλλά έχουμε "stock" 5080 αν σε ενδιαφέρει με μειωμένα rops, όσον αφορά την τιμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι First GeForce RTX 5080 discovered with 104 ROPS, 8 missing in action NVIDIA GeForce RTX 5070 spotted in first Geekbench tests, around 20% slower than 5070 Ti Έγινε επεξεργασία 12 ώρες πριν από idonthave 2
Cyber_Cookie 9 ώρες πριν #286 9 ώρες πριν 2 hours ago, BloodMage said: qifsha ROP nvidia Και πρόσεξε, παντού 8 λειψά. Μάλλον μετρήσανε και τα τσιφσαροπ των αρμών που χάθηκαν όταν κόβανε το waffer σε κομμάτια με την πριονοκορδέλα. Δε μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση σοβαρή. 2
Havic 9 ώρες πριν #287 9 ώρες πριν 20% slower από 50ti άρα = 4070 ti super μόνο που αυτή είχε 16gb με 1000€ τιμή και 800$ MSRP.
fatalara 9 ώρες πριν #288 9 ώρες πριν Συγνωμη που χαλαω το κλιμα αλλα να κανω μια ερωτηση θελω. Θα διορθωθει το θεμα η θα παιζουμε λοταρια με τις καρτες? Ok, thnx bye.
BloodMage 9 ώρες πριν #289 9 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Θα διορθωθει το θεμα ποιο απολα? 1 2
Havic 8 ώρες πριν #290 8 ώρες πριν 55 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Συγνωμη που χαλαω το κλιμα αλλα να κανω μια ερωτηση θελω. Θα διορθωθει το θεμα η θα παιζουμε λοταρια με τις καρτες? Ok, thnx bye. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, μόνο άμπαλοι χρήστες. 1 1
fatalara 8 ώρες πριν #291 8 ώρες πριν (edited) Με τα τσιπακια με κοβουν με την σεγα. Θα τα κοψουν με τπτ αλλο η θα παμε ετσι μεχρι τελους? 2 λεπτά πριν, το μέλος Havic έγραψε: Δεν υπάρχει κανένα θέμα, μόνο άμπαλοι χρήστες. Δεν εχεις αδικο αλλα, εγω τωρα θελω καρτα. Πες μου τι καρτα να παρω. Έγινε επεξεργασία 8 ώρες πριν από fatalara
BloodMage 8 ώρες πριν #292 8 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Με τα τσιπακια με κοβουν με την σεγα. Θα τα κοψουν με τπτ αλλο η θα παμε ετσι μεχρι τελους? Δεν εχεις αδικο αλλα, εγω τωρα θελω καρτα. Πες μου τι καρτα να παρω. μια που να μην εχει πολλα user errors περα απο την πλακα αυτη ειναι χειροτερη περιοδος περιμενε να ανακοινωσει και η αμπαλη ΑΜΔ τις δικες της να σαξει λιγο η διαθεσιμοτητα των failvidia και αποφασιζεις. 2-3 μηνες απο τωρα δλδ
Cyber_Cookie 8 ώρες πριν #293 8 ώρες πριν Just now, fatalara said: Με τα τσιπακια με κοβουν με την σεγα. Θα φτιαξει η ειπαν οτι ναι υπαρχει προβλημα και θα παμε ετσι μεχρι τελους? Kανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Spoiler Next BIOS update be like : 2
ARMAGEDDON 5 ώρες πριν Author #295 5 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Με τα τσιπακια με κοβουν με την σεγα. Θα τα κοψουν με τπτ αλλο η θα παμε ετσι μεχρι τελους? Δεν εχεις αδικο αλλα, εγω τωρα θελω καρτα. Πες μου τι καρτα να παρω. ps5 pro , σου μένουν και $$$ για σουβλάκια
fatalara 4 ώρες πριν #296 4 ώρες πριν (edited) 49 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: ps5 pro , σου μένουν και $$$ για σουβλάκια Εχω το απλο και με αυτα που βλεπω το σκεφτομαι. Εκει βεβαια εχουμε το φιασκο με τα χειριστηρια. Έγινε επεξεργασία 4 ώρες πριν από fatalara 1
ARMAGEDDON 2 ώρες πριν Author #297 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εχω το απλο και με αυτα που βλεπω το σκεφτομαι. Εκει βεβαια εχουμε το φιασκο με τα χειριστηρια. αν δεν έχεις OLED ρίξε εκεί τα λεφτά , αλλά λογικά θα έχεις
fatalara 37 λεπτά πριν #298 37 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: αν δεν έχεις OLED ρίξε εκεί τα λεφτά , αλλά λογικά θα έχεις Και εχει τρομερη διαφορα, ειδικα στα platformer του switch.
icy20 2 λεπτά πριν #299 2 λεπτά πριν Εγω ειμαι καθε μερα να σκιζω τα ρουχα μου. καρτες εχουμε παραγγειλει αλλα κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθουν (εδω υπαρχει υπονοια οτι μπορει να μην ειναι fixed η τιμη απο την προσφορα που μας εχουν κανει, αλλα δεν το εχει πει κανεις ευθαρσως)
Recommended Posts