Jump to content

Recommended Posts

γιατί κάτι μου λέει μέσα μου ότι σε raster θα είναι σαν rebrand με την 4xxx σειρά αλλά με + DLSS 4

Αυτό το 5090=4070 έτσουξε, μερικοί (κάτοχοι 4090 κυρίως) έχουν βγάλει πολύ κόμπλεξ μέσα από τα σχόλια τους, αν ίσχυε και σε raster δεν θα κατέβαινε ούτε με WD40 😆

39 λεπτά πριν, το μέλος Havic έγραψε:

Αυτό το 5090=4070 έτσουξε, μερικοί (κάτοχοι 4090 κυρίως) έχουν βγάλει πολύ κόμπλεξ μέσα από τα σχόλια τους, αν ίσχυε και σε raster δεν θα κατέβαινε ούτε με WD40 😆

5070=4090 θες να πεις.

• Like 1

Δεν θα ισχυει σε ραστερ ουτε μια στο εκατομμυριο. λιγο πανω απο την 4070ti super θα ειναι πιστευω.

• Like 1
47 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Δεν θα ισχυει σε ραστερ ουτε μια στο εκατομμυριο. λιγο πανω απο την 4070ti super θα ειναι πιστευω.

φοβαμαι πολυ πως θα ειναι στα ισα με την 4070ti super

WCCFTECH.COM

NVIDIA confirmed native RT uplifts of its RTX 50 GPUs, RTX 5090, 5080, 5070 Ti, & 5070, without the use of DLSS which averages...

να περνά η ώρα, μην χαθεί και το ενδιαφέρον.

Nvidia claims:

"

• GeForce RTX 5090 vs RTX 4090 (Native RT / No DLSS) = +30%
  • GeForce RTX 5080 vs RTX 4080 (Native RT / No DLSS) = +15%
  • GeForce RTX 5070 Ti vs RTX 4070 Ti (Native RT / No DLSS) = +20%
  • GeForce RTX 5070 vs RTX 4070 (Native RT / No DLSS) = +20%           "
  • Like 1
(edited)
7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

φοβαμαι πολυ πως θα ειναι στα ισα με την 4070ti super

Ενταξει δεν παιζει αυτο. Θα ειναι για πεταμα. Δεν θα παρει ανθρωπος. Οπως τα ειπα οπως ειδες στο απο πανω ποστ... Βεβαια αυτα ειναι με RT. Αρα παλι δεν καταλαβαινουμε 100%

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 2
(edited)

Ασχετα απο τις επιδοσεις , και μονο η μελετη που εχουν κανει στο cooler μου φτανει και μου περισσευει . 

Τι στο π3οντ@ εκαναν τοσα χρονια οι AIB και ειχαν το θρασος να χρεωνουν παραπανω ????

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 1
1 ώρα πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Ασχετα απο τις επιδοσεις , και μονο η μελετη που εχουν κανει στο cooler μου φτανει και μου περισσευει . 

Τι στο π3οντ@ εκαναν τοσα χρονια οι AIB και ειχαν το θρασος να χρεωνουν παραπανω ????

το κακο ειναι οτι λιγοι θα παρουν FE καρτες

4 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Ενταξει δεν παιζει αυτο. Θα ειναι για πεταμα. Δεν θα παρει ανθρωπος. Οπως τα ειπα οπως ειδες στο απο πανω ποστ... Βεβαια αυτα ειναι με RT. Αρα παλι δεν καταλαβαινουμε 100%

ο der8auer τονισε 2 φορες οσοι εχουν 4090 να μην τις πουλήσουν ακόμα. κατι ξερει αλλα προφανώς δεν μπορεί να πει ακόμα

7 hours ago, Havic said:
  • GeForce RTX 5090 vs RTX 4090 (Native RT / No DLSS) = +30%
  • GeForce RTX 5080 vs RTX 4080 (Native RT / No DLSS) = +15%
  • GeForce RTX 5070 Ti vs RTX 4070 Ti (Native RT / No DLSS) = +20%
  • GeForce RTX 5070 vs RTX 4070 (Native RT / No DLSS) = +20%     

Monkey Business GIF by namslam

If this is true, 2025 will mark inner peace. Nothing to desire, nothing to explain. Money to spare.

Σε ευχαριστώ πέτσινε.

• Agree 1
  • Haha 3
38 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

ο der8auer τονισε 2 φορες οσοι εχουν 4090 να μην τις πουλήσουν ακόμα. κατι ξερει αλλα προφανώς δεν μπορεί να πει ακόμα

Δυστυχως δεν γινεται αυτο. Εχει γινει εδω και μηνες...

• Like 1
(edited)

σήμερα το σκεφτόμουν, δίνουμε 300€ κι έχουν 1200€ με mfg 🤣

image.png.29a92c9c2be7e511185214fed0dbebcf.png

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 4
  • Haha 3