scrolllock Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 σκεφτομαι να παρω ενα dvd-r αλλα μια και το dvd που εχω (ενα πιονιρ) μου σπαει τα νευρα απο τον θορυβο καθε φορα που παιζει μια ταινια θα ηθελα αν γινεται να ειναι και αθορυβο κατα την αναπαραγωγη ταινιων. Το καλυτερο θα ηταν να υποστηριζει μεσω λογισμικου (σαν το nero drive speed που δυστυχως δεν λειτουργει στο Pioneer μου) την λειτουργια σε 4χ οποτε να ειναι σιγουρα αθορυβο. Εχετε καμια προταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Μάϊος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 NEC ND-3520A DVD/RW(το πιο αθόρυβο που έχω βρεί)όλα είναι σχετικά, πέρνα την ταινία στον σκληρό και δες τη χωρίς θόρυβο(και κράτα το ποπ-κορν λίγο στο στόμα να μουλιάσει πριν το μασήσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από format c: NEC ND-3520A DVD/RW (το πιο αθόρυβο που έχω βρεί) όλα είναι σχετικά, πέρνα την ταινία στον σκληρό και δες τη χωρίς θόρυβο (και κράτα το ποπ-κορν λίγο στο στόμα να μουλιάσει πριν το μασήσεις) :blink: Εγω παντως το ακουω αρκετα περισσοτερο απο το Lg 4163B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από format c: NEC ND-3520A DVD/RW (το πιο αθόρυβο που έχω βρεί) όλα είναι σχετικά, πέρνα την ταινία στον σκληρό και δες τη χωρίς θόρυβο (και κράτα το ποπ-κορν λίγο στο στόμα να μουλιάσει πριν το μασήσεις) εχω το NEC ND-3520A και για το μονο που μου την σπαει ειναι ο θορυβος!!!εισαι σιγουρος για αυτο που λες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Μάϊος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 ο θόρυβος έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, κυρίως θέση και σταθερότητα στο κουτί και παλαιότητα του drive.Έχω δοκιμάσει και τα δύο σε πολύ ήσυχο σύστημα και το NEC ήταν πιο αθόρυβο κατά το παίξιμο ταινιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Μάϊος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 χμ, τουλαχιστον μηπως εχει δοκιμασει κανεις αν δουλευει το Nero DriveSpeed (http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=download.html) ή κατι παρομοιο ετσι ωστε κατα την αναπαραγωγη να εχουμε ταχυτητες 2χ ή 4χ και ησυχια! (στην εγγραφη φυσικα μετραει η ταχυτητα). Αν το δοκιμασει κανεις στο παιξιμο dvd ταινιας ας μας πει να δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Το Sony μου DDU1621 δεν το έχω ακούσει ποτέ την ώρα της ταινίας!! Αλλά όταν βλέπεις ταινία δεν έχεις ήχο δυνατά? Μήπως να πάρεις ηχεία καλύτερα? Πάντως το NEC 3520 είναι τόσο θορυβώδες όσο και μία Hayabusa 1300cc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 To NEC είναι θορυβώδες. Το πιό αθόρυβο είναι το ASUS (το γράφουν στα χαρακτηριστικά τους ότι είναι τα πλέον αθόρυβα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Γιατί έχω την εντύπωση πως το παληκάρι ζητάει DVD-ROM??? (reader)Για διευκρίνησε please, γιατί όλοι προτείνουν DVD-RW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Μάϊος 18, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 για dvd-r ψαχνω το λεω ξεκαθαρα - απλως αν γινεται θελω να παιζει και ταινιες αθορυβα γιατι το pioneer που εχω και μερικα αλλα dvd που εχω ακουσει κανουν υπερβολικο θορυβο. Και εχω 7.1 ηχεια της creative αλλα καμια φορα βλεπουμε ταινιες και το βραδυ! (και μην μου πεις τωρα βαλε ακουστικα!) ευχαριστω για τις πληροφοριες μεχρι τωρα. θα ριξω μια ματια να δω τι λενε και τα asus. εκτος αν εχει δουλεψει το drive speed σε κανεναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Μάϊος 20, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 κανεις βρε παιδια να δοκιμασει αν δουλευει το drive speed στο dvd-rw του; σιγα τον κοπο πια! αν εδινα λινκ για καμια "φωτο" ολοι θα την ειχατε κατεβασει και θα την ειχατε δει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 Το drivespeed λειτουργεί με το NEC 3520 και το LG 4163Β. Το fw πάντως έχει rip lock για ήσυχη ανάγνωση των dvd-rom, το οποίο παρακάμπτεται με patched fw και για τα δυο DVDRW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Μάϊος 21, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 να σαι καλα chroma! χιλια ευχαριστω. γιατι ημουν σε μεγαλο διλημμα να παρω ενα asus για τα οποια ομως τα διαφορα review στο δικτυο δεν λεν και τα καλυτερα. (εκτος της ησηχης λειτουργιας). Ετσι παιρνω το Lg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Επειδή ψάχνω και εγώ για αθόρυβο (και για να μην ανοίξω και καινουριο θρεντ) έχετε να προτείνετε τπτ και σε dvd-rom? σκέφτομαι για το PLEXTOR DVD PX-130A (έχω ανωμαλια με τα plextoria) αλλα δεν έχω ιδέα πως πάει απο θόρυβο.... το έχει κανεις να πει εντυπώσεις? Έπισης το PX-740A και το PX-712A τι λένε απο θόρυβο... Ίσως να μην πάρω τελικα ρομ και να το κανω -ρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Το drivespeed λειτουργεί με το NEC 3520 και το LG 4163Β. Και με το 3500! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.