astrolabos Ιούνιος 17, 2023 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 7 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Ναι, δεν εχουμε αρχαια αθηνα σημερα ομως. Κριμα. Άρα μη περιμένεις και τη Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 17, 2023 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 Τελικά τί θα κάνεις; @9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 17, 2023 Author #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 (edited) 23 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Τελικά τί θα κάνεις; @9000+rpm Mέχρι την άλλη Κυριακή έχω χρόνο να το σκεφτώ, σαν πρώτη σκέψη λέω απλά να πάω πιο αργά πχ κατά τις 11-12, εκτός αν αρχίσουν τα τηλέφωνο και στείλουν καμία αστυνομία σπίτι από 7 το πρωί. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 17, 2023 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 17, 2023 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: Α, είχαμε και δούλους. Πολλούς δούλους. Δεν εχει τωρα? Πριν μεταναστευσω ειχε παντως. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2023 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Άρα μη περιμένεις και τη Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας τότε λολ 4 ώρες πριν, το μέλος 9000+rpm έγραψε: Mέχρι την άλλη Κυριακή έχω χρόνο να το σκεφτώ, σαν πρώτη σκέψη λέω απλά να πάω πιο αργά πχ κατά τις 11-12, εκτός αν αρχίσουν τα τηλέφωνο και στείλουν καμία αστυνομία σπίτι από 7 το πρωί. Πας στα επείγοντα με πόνο στην μέση, παίρνεις χαρτί, ενημερώνεις εισαγγελία εργάσιμες ήμερες, τέλος. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 17, 2023 από GeorgeVasil 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 17, 2023 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 5 hours ago, GFFermari said: Δεν εχει τωρα? Πριν μεταναστευσω ειχε παντως. Τώρα όλοι οι δούλοι γίνανε μεσαία τάξη. Έχασες. Λυπάμαι. Ξυδάκι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 17, 2023 Author #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Πας στα επείγοντα με πόνο στην μέση, παίρνεις χαρτί, ενημερώνεις εισαγγελία εργάσιμες ήμερες, τέλος. Να πάω μεσοβδόμαδα εννοείς πχ Τετάρτη στα επείγοντα να πω ότι πονάει η μέση και μετα να ζητησω και χαρτι; Αυτοί θα μου δώσουν απλά το χαρτι και θα φύγω η θα με κρατήσουν εκεί και θα με πλακώσουν στις παυσίπονες ενέσεις Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 17, 2023 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 19, 2023 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 (edited) On 17/6/2023 at 6:25 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τώρα όλοι οι δούλοι γίνανε μεσαία τάξη. Έχασες. Λυπάμαι. Ξυδάκι. Μαλλον το αντιθετο. Το να ψηφιζεις μητσοτακη για τα 40ευρα μαρκετ πασ...δουλος εχεις καταντήσει. (οχι εσυ προσωπικά) On 17/6/2023 at 6:36 ΜΜ, το μέλος 9000+rpm έγραψε: Να πάω μεσοβδόμαδα εννοείς πχ Τετάρτη στα επείγοντα να πω ότι πονάει η μέση και μετα να ζητησω και χαρτι; Αυτοί θα μου δώσουν απλά το χαρτι και θα φύγω η θα με κρατήσουν εκεί και θα με πλακώσουν στις παυσίπονες ενέσεις Πήγαινε Παρασκευη. Εμεις πήγαμε επειδη οντως πονουσε η μεση, αρνήθηκαν να κάνουν ενεση ενώ το ζητήσαμε, και μας γράψαν φάρμακο που είχε έλλειψη εδώ και ενάμιση χρόνο. Πεξτο και λιγο κουτσος πιανει. Χαρτι πηραμε παντως οταν ειπαμε οτι πρεπει να καθησει καποιος πακτωμενος σε μια καρεκλα με προβλημα... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 19, 2023 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 19, 2023 Author #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Εμεις πήγαμε επειδη οντως πονουσε η μεση, αρνήθηκαν να κάνουν ενεση ενώ το ζητήσαμε, και μας γράψαν φάρμακο που είχε έλλειψη εδώ και ενάμιση χρόνο. Πεξτο και λιγο κουτσος πιανει. Χαρτι πηραμε παντως οταν ειπαμε οτι πρεπει να καθησει καποιος πακτωμενος σε μια καρεκλα με προβλημα... Για να καταλάβω αυτό που λες είναι να παω στα έκτακτα, να πω ότι έχω πόνο στην μέση και να τους πω στα ισα ότι είμαι εφορευτικη και ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω λογο πόνου στην μέση και θέλω χαρτι να εξαιρεθω; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 19, 2023 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 19, 2023 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 8 λεπτά πριν, το μέλος 9000+rpm έγραψε: Για να καταλάβω αυτό που λες είναι να παω στα έκτακτα, να πω ότι έχω πόνο στην μέση και να τους πω στα ισα ότι είμαι εφορευτικη και ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω λογο πόνου στην μέση και θέλω χαρτι να εξαιρεθω; Ναι. 17 λεπτά πριν, το μέλος 9000+rpm έγραψε: Για να καταλάβω αυτό που λες είναι να παω στα έκτακτα, να πω ότι έχω πόνο στην μέση και να τους πω στα ισα ότι είμαι εφορευτικη και ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω λογο πόνου στην μέση και θέλω χαρτι να εξαιρεθω; Πηγαινε παρασκευη γιατι νομιζω η αναρρωτική που δινουν ειναι για 3 μερες max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 19, 2023 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Μαλλον το αντιθετο. Το να ψηφιζεις μητσοτακη για τα 40ευρα μαρκετ πασ...δουλος εχεις καταντήσει. (οχι εσυ προσωπικά) Από επίδομα 400 Δημητρες, καλύτερο το market pass των 40€ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 19, 2023 #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 Plot twist: Ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο τμήμα του @9000+rpm διαβάζει το παρόν νήμα.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 19, 2023 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 26 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Από επίδομα 400 Δημητρες, καλύτερο το market pass των 40€ χαχαχαχ καλα. Θα τα παρει μαζεμενα πισω. Αλλα 400 Δημητρες θα παρει να ξερεις. 16 λεπτά πριν, το μέλος Myralis έγραψε: Plot twist: Ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο τμήμα του @9000+rpm διαβάζει το παρόν νήμα.. χαχαχαχ Πες τον δικαστικό αντιπρόσωπο με ενα 200αρικακι cash έρχομαι εγω απο βολο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιούνιος 19, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 2 hours ago, astrolabos said: Από επίδομα 400 Δημητρες, καλύτερο το market pass των 40€ Μα αυτό στην άυλη κάρτα IoU είναι όπως και οι Δήμητρες, απλά δε το χεις πάρει χαμπάρι αθώο αγόρι. 6 hours ago, GeorgeVasil said: Μαλλον το αντιθετο. Το να ψηφιζεις μητσοτακη για τα 40ευρα μαρκετ πασ...δουλος εχεις καταντήσει. (οχι εσυ προσωπικά) Ο Μητσοτάκης έδωσε δελτία τροφίμων, καυσίμων, υγείας και τουρισμού. Επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μέσων personal mobility. Δίνει σπίτια με 100% επιδότηση ενοικίου, άτοκα στεγαστικά κλπ. Αυτά τόσο πλουσιοπάροχα δε τα έδινε ούτε η ΕΣΣΔ και άλλα σοσιαλιστικά κράτη όπως η Κούβα τα κοιτάνε και ζηλεύουν. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η πιο σοσιαλιστική κυβένρηση που είχε ποτέ ο τόπος, όσο και αν σας πονάει ζαιότρολα. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούνιος 19, 2023 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2023 35 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η πιο σοσιαλιστική κυβένρηση που είχε ποτέ ο τόπος, Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια από τα ίδια με τις προηγούμενες. Ξέρει μόνο να ευνοεί μόνιμα κάποιους και να αυξάνει το χρέος που θα το πληρώσουμε όλοι εμείς οι μακάκες. 42 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η πιο σοσιαλιστική κυβένρηση που είχε ποτέ ο τόπος, όσο και αν σας πονάει ζαιότρολα. Εσύ είσαι ικανός να βγάλεις και τον Άστρο OK (Original Kalimerakia) 48 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: ζαιότρολα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούνιος 23, 2023 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2023 @9000+rpm 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Ιούνιος 23, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2023 Γυναίκα πλάκωσε στο ξύλο γιατρό επειδή αρνήθηκε να της δώσει «μαϊμού» αναρρωτική για να μην πάει στην εφορευτική επιτροπή (vid) WWW.GAZZETTA.GR Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επειδή δεν έγραψε... 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 23, 2023 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2023 Καποιες δεν ξερουν να το δουλευουν μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 24, 2023 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 1, 2023 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2023 https://www.neolaia.gr/2023/09/30/autodioikitikes-ekloges-2023-tha-plirwthoun-meli-tis-eforevtikis-epitropis/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts