thejarbro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2023 τι γνωμη εχετε? μαριναρουμε το κρεας ή όχι? αν ναι πειτε συνταγες να γουστάρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 5, 2023 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2023 Ανάλογα με την μαρινάδα, το κρέας κτλ... Είναι διαφορετικό φαγητό το ένα με το άλλο, και κάθε φορά που ακούω την μ@λακία πως η μαρινάδα χαλάει την γεύση του κρέατος, θέλω να ρίξω μπουκέτο στα μούτρα... Όταν τρως συνέχεια χωρίς μαρινάδα, δεν θα χάσεις τίποτα αν φας διαφορετικό φαγητό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thejarbro Ιούνιος 5, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2023 δε μπορώ πλέον να ψήσω χωρίς να βάλω μουστάρδα σε χοιρινο/κοτοπουλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 5, 2023 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2023 Αν το κρεας ειναι ακριβο προφανως και δεν θα το χαλασεις με μαριναδα. Αναλογα τις ορεξεις μου ειμαι και εγω. Συνηθως plain...αλατι πιπερι ριγανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts