Jump to content

Φτηνό Internet για Φοιτητές - Ανακοίνωση ΟΤΕ

haris1984

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Παλικάρια σήμερα πήγε σήμερα ο πατέρας μου στη ΔΕΘ και επειδή τους έχω πρήξει όλους τα @@ να μιλάω συνέχεια για το φοιτητικό DSL ρώτησε στο περίπτερο του ΟΤΕ.

Η απάντηση τους ήταν 512 με 15 ευρώ απο 1-Οκτωβρίου για φοιτητές (5 ευρώ η γραμμή και 10 η παροχή απο οποιονδήποτε παροχέα. Δεν ηξερε να ρώτησει για ογκωχρεώσεις ο πατέρας.)

Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι αλλά ακουσα και κάτι ευχάριστο σημερα....

Αρχική απάντηση από sotiris

οι isp είναι πολύ ακριβοί όμως δυστυχώς.

~50 ευρώ η 512 της forthnet.

τα προβλήματα της vivodi συνεχίζουν να υφίστανται? (έχει πολύ καλές τιμές...)

σοτηρη το εγραψα παραπανω...

απο 19/9 η τιμη του 512 γινεται ιδια με αυτη του 384...

μου το ειπαν σημερα...

συγκεκριμενα μου ειπαν οτι για να κανω τη μετατροπη απο 384 σε 512 θα ειναι τα ιδια λεφτα απλα να περιμενω μεχρι 19/9 που θα βγαλουν τους νεους τιμοκαταλογους.

α, οκ, δεν το κατάλαβα ότι έλεγες για isp.

αυτό με το φοιτητικό είναι πολύ καλό, διότι συνολικά η 512 θα βγαίνει ~25-30.

δυστυχώς έχουμε φάει τα 4 χρόνια...

αλήθεια, για να μετατρέψεις τη γραμμή του ΟΤΕ από 384->512 τα σκας?

Αρχική απάντηση από sotiris

α, οκ, δεν το κατάλαβα ότι έλεγες για isp.

αυτό με το φοιτητικό είναι πολύ καλό, διότι συνολικά η 512 θα βγαίνει ~25-30.

δυστυχώς έχουμε φάει τα 4 χρόνια...

αλήθεια, για να μετατρέψεις τη γραμμή του ΟΤΕ από 384->512 τα σκας?

λογικα θα ειναι 4+2 χρονια

• 2 weeks later...

εμένα δεν με χαλάει η ογκωχρέωση. Η dsl θα μπεί καθαρά για on line gaming.

Παρόλα αυτά ακούω απο εδώ και από εκεί ότι στην γραμμή θα μπορείς να βάλεις ότι provider θές δηλαδη 5ε η 512 και μέτα βάζεις κανονικού απεριορίστου αμα λάχει.

Βασικα εγω πρωτη φορα σημερα ακουσα οτι ολες οι συνδεσεις θα εχουν ειδικες τιμες για φοιτητες ακομα και οι 1-2mb. Βεβαια αυτο το αναφερω με καθε επιφυλαξη καθως μου το ειπε ιδιοκτητης ιντερνετ καφε και δεν ξερω κατα ποσο οι πηγες του στεκουν

Αρχική απάντηση από alex_000

εμένα δεν με χαλάει η ογκωχρέωση. Η dsl θα μπεί καθαρά για on line gaming.

Παρόλα αυτά ακούω απο εδώ και από εκεί ότι στην γραμμή θα μπορείς να βάλεις ότι provider θές δηλαδη 5ε η 512 και μέτα βάζεις κανονικού απεριορίστου αμα λάχει.

αν ισχυει το τελευταιο που ειπες θα ειναι πολυ καλα ...

Ξερει κανεις τι ογκοχρεωση θα βαλουν και το κυριοτερο αν θα υπαρχει μεγιστο ποσό μετα απο το οποιο θα σταματαει η ογκοχρέωση ?

Οσον αφορά την ογκωχρέωση παντού λένε ότι αμα θα μπεί θα είναι 5 γιγα. Φυσικά μεχρι να βγεί η επίσημη ενακοίνωση διάθεσης dsl για φοιτητές τίποτα δεν είναι σίγουρο.

που ειναι τα καλα νεα?

Με δεδομένο δε ότι η μερική αποδεσμοποίηση του τοπικού βρόχου (η οποία επιτρέπει τον ΟΤΕ να εκχωρήσει το καλώδιό του σε έναν εναλλακτικό πάροχο για να προσφέρει την αντίστοιχη υπηρεσία) κοστίζει 4,05 ευρώ το μήνα -και είναι η φθηνότερη στην Ευρωπαϊκή Ενωση- το φθηνό φοιτητικό ευρυζωνικό Internet παραμένει ουτοπία. Μετά δε και την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το πιο πιθανό πλέον σενάριο φαντάζει ότι οι φθηνές ευρυζωνικές φοιτητικές συνδέσεις θα κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ και αυτό υπό ειδικές προϋποθέσεις.

ογκοχρεωση με 15 ευρω μυριζομαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.