Jump to content

Φτηνό Internet για Φοιτητές - Ανακοίνωση ΟΤΕ

haris1984

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 00:30]

Ρε παιδία αφού και 15ο έτος ακόμα κρατάμε τη φοιτητική ιδιότητα, πως κατοχυρώνεται αυτό για την "κανονική διάρκεια των σπουδών"??

Δοκίμασες να βγάλεις βιβλιάριο υγείας 2 χρόνια μετά την κανονική διάρκεια σπουδών? Μπορεί να έχεις την φοιτητική ιδιότητα αλλά τα προνόμια καταργούνται.

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

σκέψου τώρα μία αγνή ψυχή που διαβάζει και βγαίνει & για κανα καφέ που και πού να

overdosarei με

WoW , CS , και κανα 3-4 φοραμ . :hehe:

Tην συνέχεια την ξέρετε όλοι εδώ απο 1ο χέρι .

Το thread ενώθηκε με το προηγούμενο σχετικό για να μη γεμίζουμε με το ίδιο θέμα;)

Λοιπόν, στα ΝΕΑ σήμερα έχει ένα άρθρο που αναφέρεται αν τελικά το φτηνό inet πληροί τις προσδοκίες ή τις εξαγγελίες;)

Το δωρεάν internet στοιχίζει ακριβά

Ακριβότερα από Ευρώπη και ΗΠΑ

ΑΙΧΜΕΣ: Αργεί η έξοδος από τον ιντερνετικό μεσαίωνα

Το θέμα ουσιαστικά είναι το εξής: για no limit internet ακόμη κι αν είσαι φοιτητής - και μάλιστα ειδική κατηγορία (μόνο στα χρόνια της υποχρεωτικής φοίτησης, στη δικιά μου σχολή δεν τελειώνει ΚΑΝΕΝΑΣ στα 4 χρόνια και έχουμε 6,8 χρόνια μέσο όρο;) ) - χρειάζεσαι 5 + 35 + ΦΠΑ ευρώ το μήνα.

Αλλιώς παίρνεις ογκοχρέωση 5GB στα 5 + 10 + ΦΠΑ. Σίγουρα 5GB το μήνα με dial up δε κατέβαζες, αλλά αυτό δεν είναι σωστό σκεπτικό όταν αφορά την τεχνολογία;)

Αρχική απάντηση από sotiris

- χρειάζεσαι 5 + 35 + ΦΠΑ ευρώ το μήνα.

Αλλιώς παίρνεις ογκοχρέωση 5GB στα 5 + 10 + ΦΠΑ.

δηλαδη διαλεγεις ενα απο τα δυο πακετα?????

40 + φπα /η/15 +φπα+μαχ 5γιγα

σιγουρα ειναι καλυτερο απο οτι ισχυει τωρα.. εγω φοιτητης πληρωνω καθε 2μηνο 88 ευθρω σε παγια + 19 ευρω το μηνα 256..

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:28]

Το θέμα ουσιαστικά είναι το εξής: για no limit internet ακόμη κι αν είσαι φοιτητής - και μάλιστα ειδική κατηγορία (μόνο στα χρόνια της υποχρεωτικής φοίτησης, στη δικιά μου σχολή δεν τελειώνει ΚΑΝΕΝΑΣ στα 4 χρόνια και έχουμε 6,8 χρόνια μέσο όρο;) ) - χρειάζεσαι 5 + 35 + ΦΠΑ ευρώ το μήνα.

Αλλιώς παίρνεις ογκοχρέωση 5GB στα 5 + 10 + ΦΠΑ. Σίγουρα 5GB το μήνα με dial up δε κατέβαζες, αλλά αυτό δεν είναι σωστό σκεπτικό όταν αφορά την τεχνολογία;)

λοιπον για να μπαινουν καποια πραγματακια στη θεση τους.....

εγω αυτη τη στιγμη για 384 προσβαση και γραμμη πληρωνω 75ευρω το μηνα.......δηλαδη εαν βαλω το πακετο 512 και χωρις οριο ογκου θα πληρωνω 40 το μηνα?

εαν ειναι ετσι ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ............το 2μηνο εκει που εβλεπα 150ευρω θα βλεπω 80...........:cool:

πειτε μου οτι ειναι ετσι..........πλζζζζζζζζζζζζζζ:banging:

μόνο στα χρόνια της υποχρεωτικής φοίτησης, στη δικιά μου σχολή δεν τελειώνει ΚΑΝΕΝΑΣ στα 4 χρόνια και έχουμε 6,8 χρόνια μέσο όρο;

Και σε μας 6,5 ειναι ο μεσος όρος. Εγω Σεπτέμβρη κλεινω τον 7 και ελπιζω να το σικώσω το τιμημένο :D. Βασικά αυτό, (και ας το έκαναν καταλάθος) θα συμβαλει στην μικρότερη αύξηση του Μ.Ο. σπουδων γιατί μετα τα 4 πρώτα χρόνια και αφου σου κόψουν το dsl θα στρώθεις επιτέλους να διαβασεις και να πάρεις το πτυχιο... ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma

πληρωνω 75ευρω το μηνα.......

:blink:Oh my god:blink:

@greekfragma: πολλά δε δίνεις? εγώ πάντως για 256 δίνω 20 (*1.19) ΟΤΕ + 14.4 ISP = 37-38 ευρώ.

τώρα με άλλα 5-10 ευρώ περίπου πάω στα 512 με τα νέα μέτρα (που μάλλον δε με πιάνουν)

εγώ έτσι το βλέπω πάντως. τώρα τι εννοείς να μπουν στη θέση τους κάποια πραγματάκια δε σε πιάνω... εγώ πιστεύω ότι επ' ευκαιρίας των εξαγγελιών καλό θα ταν να αναβαθμιστεί και λίγο ο ΟΤΕ στα dslam (δεν ξέρω, μπορεί και να αναβαθμίζεται) και μιας και το κάνει, να κάνει γενικότερες εκπτώσεις.

Το ερώτημα είναι άλλο: οκ πήρες τη γραμμή με 5 ευρώ από τον ΟΤΕ, μπορείς να βάλεις 256/384 σύνδεση? Λογικά θα μπορείς, οπότε με ένα flat rate στα 256 θα σαι στα 22 ευρώ περίπου, άρα πολύ καλά;)

ειμαι με 384 οτενετ και πληρωνω τα εξης:

βασικα τελη 22.80 Χ 1.19

παγια τελη αδσλ προσβασης 39.80 Χ 1.19

οτενετ ΟΝδσλ 60.50 Χ 1.19

ΣΥΝΟΛΟ 125.74 Χ 1.19=150ευρω

και ξαναρωταω.........εαν παρω χωρις ογκοχρεωση ποσα θα πληρωνω για 384?

Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 01:24]

το βασικα τελη 22.80 Χ 1.19 θα το πληρώνεις όπως και ναι χει.

το γνωριζω καλη μου οτι τα βασικα τελη ειναι σταθερα.........

αυτο που ρωταω και για να το κανω πιο λιανα ειναι ποση οτενετ θα πληρωνω και ποσο αδσλ προσβαση:...:

Δεν καταλαβες καλα. Δεν θα υπαρχει 384 σε φοιτητικο πακετο.

Μονο 512/128. Συνολικα για αυτην θα δινεις κοντα στα 15 ευρω το μηνα. Δεν υπολογιζω βασικα τελη. Η ογκοχρεωση δεν ειναι σιγουρη. Οπως μου ειπαν στη φορθνετ σκεφτονται να αυξησουν το ποσοστο ή να μεταβαλουν το πακετο αναλογα. Το τι εννοουν ενας θεος το ξερει...

Τεσπα απο τελη αυγουστου θα ξερουμε σιγουρα την τελικη μορφη ισως και πιο νωρις

το πάγιο του ΟΤΕ δεν είχε πέσει στα 19.99?? Λάθος θυμάμαι?

Αρχική απάντηση από sa1901

το βασικα τελη 22.80 Χ 1.19 θα το πληρώνεις όπως και ναι χει.

όχι αν έχει τη φοιτητική ιδιότητα, που το πάγιο τέλος θα πάει στα 5 euro το μήνα για γραμμή 512.

το ερώτημα είναι σε γραμμή 512 μπορείς να βάλεις χαμηλότερη σύνδεση? λογικά θα μπορείς, οπότε έτσι αθροίζεις το κόστος των 5 ευρώ + τον isp στα 256/384/512 ανάλογα τον isp.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:45]

το πάγιο του ΟΤΕ δεν είχε πέσει στα 19.99?? Λάθος θυμάμαι?

όχι αν έχει τη φοιτητική ιδιότητα, που το πάγιο τέλος θα πάει στα 5 euro το μήνα για γραμμή 512.

το ερώτημα είναι σε γραμμή 512 μπορείς να βάλεις χαμηλότερη σύνδεση? λογικά θα μπορείς, οπότε έτσι αθροίζεις το κόστος των 5 ευρώ + τον isp στα 256/384/512 ανάλογα τον isp.

σωτηρακη καλε μου ανθρωπε μαις και η κουτρα σου φαινεται να σκεφτεται καλυτερα απο την δικια μου τις μεγαλες ωρες για δωσε ενα παραδειγμα αλλαγης του λογαριασμου μου οπως τα εδωσα σε προηγουμενο ποστ......για να δω δηλαδη που θα ερθει η μειωση..........εγω νομιζα μειωση θα εχει μονο στον παροχεα και τη γραμμη και οχι στα παγια τελη......για ξηγησου πλζ:D

εσύ εννοείς πόσα δίνεις min? δηλαδή θεωρώντας ότι δεν έχεις καθόλου τηλεφωνική σύνδεση??εγώ όπου μιλάω για πάγιο εννοώ για adsl όχι το βασικό πάγιο του ΟΤΕ;) αυτό δεν το γλιτώνεις:)

εσύ εννοείς πόσα δίνεις min? δηλαδή θεωρώντας ότι δεν έχεις καθόλου τηλεφωνική σύνδεση??εγώ όπου μιλάω για πάγιο εννοώ για adsl όχι το βασικό πάγιο του ΟΤΕ;) αυτό δεν το γλιτώνεις:)

Να ρωτισω και εγω με την την σειρα μου κατι :OT: Με sdsl δεν γλυτωνεις το παγειο της γραμμης? και σου δινει και 2 γραμμες? στεκει αυτο ή εχω παρανοησει?:confused:

εχω και εγω απορια δεν γινεται να βαλουμε Π_ΟΤΕ dsl ΧΩΡΙΣ να βαλουμε σταθερο τηλ? δηλαδη να πληρωνουμε

παγιο για την dsl γραμμη οχι για σταθερο. αν δεν γινεται με τον οτε τοτε γινεται μονο με telepassport sdsl και full llu vivodi μονο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.