Atzamis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2023 Κατ αρχάς καλησπέρα μετά από χρόνια. Χρόνος 0 και αρκετά θέματα, φανταστείτε απάντησα σε ΠΜ που μου είχε έρθει τπ 2020. Αγόρασα πριν πολύ καιρό μια ηλεκτροσυγκόλληση και αποφάσισα να την δοκιμάσω. Δυστυχώς δεν το έχω καθόλου με το ηλεκτρόδιο και ρωτάω αν μπορεί να να γίνει με την αγορά εξοπλισμού ηλεκτροσυγκόλληση σύρματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 15, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2023 Καλησπερα φιλε μου ! Η συγκεκριμενη μηχανη μπορει να δουλεψει μονο ως ηλεκτροκολληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atzamis Μάϊος 17, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2023 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάει για σκότωμα λογικά. Θα δώσω μια ευκαιρία ακόμα στον εαυτό μου, αλλά δεν νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 17, 2023 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2023 Πάρε μια μάσκα αυτόματη ή γυαλιά, ρετάλια σίδερο μασίφ ή όσο πιο χοντρά μπορείς να βρεις και αφού φορέσεις γάντια βρίσκεις έναν χώρο χωρίς πλακάκια,μάρμαρα και γενικά επιφάνειες όπου θα πέσει η σπίθα και θα καρφωθεί και ξεκινάς τις δοκιμές βαζοντας τα σίδερα κατα προτίμηση "πλάκα" ή σε γωνία . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts