panos 12 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2023 Καλησπέρα παιδιά, έχει εδώ και μια εβδομάδα με παίρνουν στο σταθερό από κάποιους άγνωστους αριθμούς και λένε ότι είναι από τη microsoft και έχει μολυνθεί ο υπολογιστής μου, παίρνουν μεσημέρι συνήθως και τώρα άρχισαν παίρνουν και το πρωί, μιλάνε αγγλικά και λένε συνέχεια τα ίδια κάθε φορά αλλάζουν τα τελευταία ψηφία από τα νούμερα, ο πάροχος μου η vodafone είχε βάλει φραγή για την απόκρυψη και για τους αριθμούς τα πενταψήφια, κάτι άλλο δεν μπορεί να κάνει, να πάρω στη δίωξη; και από που βρήκανε το νούμερο του σταθερού, κάθε φορά και άλλος αριθμός είναι οταν παίρνουν δεν είναι ένας αριθμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 4, 2023 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 Οι πακιστανοι χτυπησαν και την δικη σου πορτα , να τους πεις οτι χρησιμοποιεις linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 4, 2023 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 Μονο εγω ψοφαω για τετοια?? Θα τους ειχα τρολλαρει διχως αυριο δωστους το τηλεφωνο μου 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2023 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 Παιξτο αστυνομια, τμημα οικονομικων ελεγχων...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 4, 2023 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 6 ώρες πριν, το μέλος panos 12 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, έχει εδώ και μια εβδομάδα με παίρνουν στο σταθερό από κάποιους άγνωστους αριθμούς και λένε ότι είναι από τη microsoft και έχει μολυνθεί ο υπολογιστής μου, παίρνουν μεσημέρι συνήθως και τώρα άρχισαν παίρνουν και το πρωί, μιλάνε αγγλικά και λένε συνέχεια τα ίδια κάθε φορά αλλάζουν τα τελευταία ψηφία από τα νούμερα, ο πάροχος μου η vodafone είχε βάλει φραγή για την απόκρυψη και για τους αριθμούς τα πενταψήφια, κάτι άλλο δεν μπορεί να κάνει, να πάρω στη δίωξη; και από που βρήκανε το νούμερο του σταθερού, κάθε φορά και άλλος αριθμός είναι οταν παίρνουν δεν είναι ένας αριθμός Εάν έχεις VoIP router, δες εάν σου επιτρέπει να βάλεις φραγή σε συγκεκριμένα νούμερα για να ταιριάξεις αυτά που σε παίρνουν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Μάϊος 4, 2023 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 Το ρουτερ ειναι Voip της vodafone, αλλα αυτοί δεν ξέρουν λεει κάτι από φραγές είχανε βάλει για απόκρυψη όταν παίρνουν να μη χτυπά οι αριθμοί αλλάζουν συνέχεια κάθε φορά που παίρνουν 3257222844 ενας αλλος ειναι 3254926557 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 4, 2023 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 Εγκυκλοπαιδικά, η Vodafone δεν δίνει κανονικά root/admin access στα router της, ούτε VoIP credentials. Όμως κάποια από τα routers της επιδέχονται "άντληση" του admin κωδικού και κατ' επέκταση και του VoIP. Μετά από αυτό μπορεί κάποιος είτε να ενεργοποιήσει επιλογές στο ίδιο ρούτερ που αλλιώς δεν είναι διαθέσιμες, είτε να βάλει δική του συσκευή VoIP (πχ κάποιο Fritz, χωριστό ΑΤΑ, ή ακόμα και κάποιο αυτόνομο τηλεφωνικό κέντρο-πχ Asterisk). Μετά είναι τετριμμένο να μπλοκάρεις πχ όλα τα 325*. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Μάϊος 4, 2023 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2023 6 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Εγκυκλοπαιδικά, η Vodafone δεν δίνει κανονικά root/admin access στα router της, ούτε VoIP credentials. Όμως κάποια από τα routers της επιδέχονται "άντληση" του admin κωδικού και κατ' επέκταση και του VoIP. Μετά από αυτό μπορεί κάποιος είτε να ενεργοποιήσει επιλογές στο ίδιο ρούτερ που αλλιώς δεν είναι διαθέσιμες, είτε να βάλει δική του συσκευή VoIP (πχ κάποιο Fritz, χωριστό ΑΤΑ, ή ακόμα και κάποιο αυτόνομο τηλεφωνικό κέντρο-πχ Asterisk). Μετά είναι τετριμμένο να μπλοκάρεις πχ όλα τα 325*. Τουλάχιστον αυτοί οι αριθμοί να ξέραμε που βγαίνουν; αν τους γράψω στο google δεν βγάζει τίποτα, άρα είναι μαϊμού και καθε φορα που παιρνουν τους αλλαζουν με διαφορετικους παντα ομως με το 325 ξεκινανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts