spc Μάϊος 18, 2005 #21 Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- με την προυποθεση να παρω τη νεα 6800 μολις βγει ?????Για τη νέα γενιά λες;Καλά.....Καλά Χριστούγεννα αυτή (μέχρι να φτάσει στα ράφια)
morfeas-dsl- Μάϊος 18, 2005 Author #22 Μάϊος 18, 2005 Θεωρησα περιττο να τονισω πως με το κουκλι εννοω γενικα σαν μητρικη και οχι σαν ομορφια...........................................................................,......................EDIT. ναι spc για τη νεα γεννια ελεγα. Ελεγαν σε κατι φορουμ οτι βγαινει τον Ιουλιο, τωρα το ποσο αξιοπιστο ηταν αυτο δεν μπορω να το επιβεβαιωσωΗ ΑΤΙ ισως βγαλει τη δικια της προταση τον Ιουνιοhttp://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050403012429.html
Athens2004 Μάϊος 18, 2005 #25 Μάϊος 18, 2005 Εγώ πήρα την τελευταία :P . ultra d rev 00 , [γίνεται και sli να υποθέσω ε΄?] Όλα κυλάνε ευτυχισμένα μέχρι στιγμής . Παρόλο που είχα κάνει και κάτι γκάφες με το cmos reload και bios biosflash την 2η μέρα που την πήρα έδειξε ήθος η DFI .
SLN Μάϊος 18, 2005 #26 Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 15:13] Παρόλο που είχα κάνει και κάτι γκάφες με το cmos reload και bios biosflash την 2η μέρα που την πήρα έδειξε ήθος η DFI . Περιεργο.... Αυτες οι dfi εχω ακουσει οτι ειναι ελαττωματικες (απο την μανα τους) και καιγονται... μονες τους...
Athens2004 Μάϊος 18, 2005 #27 Μάϊος 18, 2005 Dfi ,,, μία φορά μου είχε καει μόνο ,, αλλά είχα κάνει ******* εγώ , κάηκε στο γκαζάκι ενώ την είχα στειλει να μου κάνει καφέ damm επρεπε να το περιμένω :baby: 1 μηνός :baby: μητρική τι θα έκανε , ακόμη μωρό ητανε ...
magicman Ιούνιος 14, 2005 #28 Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [18-05-2005 18:56] Dfi ,,, μία φορά μου είχε καει μόνο ,, αλλά είχα κάνει ******* εγώ , κάηκε στο γκαζάκι ενώ την είχα στειλει να μου κάνει καφέ damm επρεπε να το περιμένω :baby: 1 μηνός :baby: μητρική τι θα έκανε , ακόμη μωρό ητανε ... Επρεπε να περιμενεις να παει σχολειο πρωτα!! :P Παιδια επειδη εγω εχω 754 τωρα και λεω να παω σε 939 κυριως να ασχοληθω με το o/c. θα βγει καμια καινουρια μητρικη απο την DFI?, καπου νομιζω το ειχα ακουσει αλλα δεν ξερω που. εχει ακουστα κανεις τιποτα? :...:
Solid Snake Ιούνιος 14, 2005 #29 Ιούνιος 14, 2005 Πανευτυχης κατοχος της SLi-D :banging: να'ναι καλα ο spc...
mariosalice Ιούνιος 17, 2005 #30 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc [17-05-2005 22:16] Μην το μπλέκεις:’λλοDual Xpress Graphics (DXG) = 4 monitor + 0 επιδόσεις παραπάνω από 1 VGAκαι άλλοSLI = 2 Monitor + SLI speed boost ΔιόρθωσηSLI = 1 Monitor + SLI speed boost
tigrakas Ιούνιος 30, 2005 #31 Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice ΔιόρθωσηSLI = 1 Monitor + SLI speed boost Διόρθωση το SLI δεν είναι απαραίτητα 1 Monitor + SLI speed boost μπορεί να είναι και 2 Monitor + SLI speed boost
mariosalice Ιούλιος 2, 2005 #32 Ιούλιος 2, 2005 Αυτό δεν γίνεται ούτε με σφαίρες. Αν ξέρεις εσύ τον τρόπο να δουλέψει το SLI με δυο οθόνες πες τον να τον μάθουμε. Θα λύσεις το πρόβλημα χιλιάδων ανθρώπων που διαμαρτύρονται γιατί δεν δουλεύει το SLI με δυο οθόνες και το δικό μου που το ψάχνω εδώ και μήνες.Έχεις SLI και σου δουλεύει με δυο οθόνες; Η ίδια η Nvidia λέει οτι δεν δουλεύουν δυο οθόνες με το SLI ενεργοποιημένο. Δοκίμασα όλους τους οδηγούς που υπάρχουν BETA, κανονικούς, τα πάντα.Αν εννοείς οτι δουλεύουν 4 οθόνες με δυο κάρτες με ενεργοποιημένο το SLI στο Hardware που σημαίνει PCI express X8 για κάθε κάρτα, και απενεργοποιημένο το SLI στον driver αυτό δεν είναι SLI mode και μπορεί να γίνει ακόμα και με chipset που δεν είναι SLI και με διαφορετικές κάρτες πάνω χωρις bridge. Στην περίπτωση αυτή όχι μόνο δεν έχουμε αυξημένες επιδόσεις αλλά είναι και ελαφρά μειωμένες. Όταν ενεργοποιηθεί το SLI (αυξημένες επιδόσεις) δουλεύει μόνο μια οθόνη. Οι άλλες δεν αναγνωρίζονται. Το dualview απενεργοποιείται σε SLI mode. Το ίδιο και το refresh rate override. Αυτό σημαίνει οτι κάποια παιχνίδια όπως το Doom είσαι υποχρεωμένος να τα τρέχει στα 60Hz και οχι στα 85 ή στα 100 με flickering που δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Επίσης υπάρχουν προβλήματα σε πολλά video όπου κολλάει ο υπολογιστής. Για παράδειγμα προσπάθησε να δεις τα video που έχει το παιχνίδι boiling point (αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει αυτό το παιχνίδι σε SLI). ’λλο σοβαρό πρόβλημα που έχει το SLI είναι η υποστήριξη wide screen οθονών και η ασυμβατότητα με κάποιες οθόνες Apple.Πίστεψε με η λίστα με τα προβλήματα του SLI είναι πολύ μεγάλη.Ελπίζω η ATI να υποστηρίξει το crossfire σε Nforce4 σύντομα όπως έχει διαρρεύσει στο internet.
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #33 Ιούλιος 2, 2005 Εαν και εχω DFI οταν ηρθε η ωρα για το pc του αδερφου MSI κατελληξα.Παρε MSI καυλυτερα.
FrOsT Ιούλιος 2, 2005 #35 Ιούλιος 2, 2005 Δες MSI, Asus, Abit, Gigabyte...Αλλά μακριά από DFI! Υπάρχει μεγάλη ασυμβατότητα με θερμοσίφωνες και εξάλλου δεν την ξέρει ούτε η μάνα της...+δεν φτάνουν και για όλους(όλοι έχουν πάρει 3-4 για να μην μένουν χωρίς pc κατά την διάρκεια του rma)
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #36 Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka και πως κατεληξες σε MSI vag? Ηταν η μοναδικη στα 80 με agp και ετοιμαπαραδοτη!!!!
def Ιούλιος 2, 2005 #37 Ιούλιος 2, 2005 για μενα η καλυτερη μητρικη ειναι η TYAN που εβγαλε σοκετ 939 με sli,βεβαια η τιμη ειναι τσουχτερη,τωρα για τις υπολοιπες πιστευω οτι η DFI-SLI D ειναι πολυ καλη μητρικη
mariosalice Ιούλιος 3, 2005 #38 Ιούλιος 3, 2005 Για την MSI K8N SLI Υπάρχει σχεδιαστικό λάθος (ένας πυκνωτής) που εμποδίζει την εγκατάσταση δεύτερης κάρτας γραφικών 7800 GTXhttp://www.theinquirer.net/?article=24239Για τη Gigabyte GA-K8NXP-SLI Υπάρχει σχεδιαστικό λάθος με ένα πυκνωτή να ακουμπά πάνω στο daughterboardΓια όλες τις DFI, TYAN κλπΔεν περιλαμβάνονται στη λίστα της AMD με τις μητρικές που υποστηρίζουν Dual Core.http://www2.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/1,,30_182_869_9460^9461,00.html?1117786543Στη λίστα περιλαμβάνονται οι εξής SLI μητρικές:Asus A8N-SLI Deluxe Gigabyte GA-K8NXP-SLI MSI K8N Diamond (MS-7100)
Vasot Ιούλιος 3, 2005 #40 Ιούλιος 3, 2005 Η DFI εχει πολλη καλες επιδοσεις απο τι βλεπω στα συγκριτικα τεστ αν και οχι οτι καλυτερο απο θεμα συμβατοτηταςΕπισης τα BIOS που προφερει η DFI ειναι ψιλοαισχος η μονο εγω το νομιζω αυτο??Χειροτερα και απο κατι μητρικες με American Megatrends biοs εγκαταστημεναΑρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 19:27] Για όλες τις DFI, TYAN κλπΔεν περιλαμβάνονται στη λίστα της AMD με τις μητρικές που υποστηρίζουν Dual Core.http://www2.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/1,,30_182_869_9460^9461,00.html?1117786543 Οπως γραφει και στο siteAMD continues to test motherboards for compliance with the AMD Athlon 64 processor requirements. As models pass testing, this list will be updated accordingly. Αυτη η λιστα ειναι παροδικη και προκειται να μεγαλωσει. Για αυτην την στιγμη δεν περιλαμβανονται στην λιστα μπορει αυτο ομως να αλλαξει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.