god Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2023 Καλησπερα, σκεφτομαι τους επομενους μηνες, να φωναξω καποιον να δει την ταρατσα μου για συντηρηση/στεγανοποιηση και οτι χρειαζεται, αλλα θα ηθελα πιο πριν να εχω μια ιδεα για το τι γινεται. Ειναι 35+χρονια χωρις καποια συντηρηση και εχει ρωγμες στο πατωμα και στις κολωνες(?). Στον απο κατω οροφο δεν φαινεται καμια ρωγμη ή καποιο εμφανες προβλημα σε κολωνα ή καποιο σοβαρο προβλημα στο ταβανι. Spoiler Οι εικονες στο spoiler. Αν μπορει να μου κανεις τι χρειαζεται να γινει. Και ποια ειναι η σωστη διαδικασια για στεγανοποιηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Μάϊος 2, 2023 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2023 21 λεπτά πριν, το μέλος god έγραψε: Αν μπορει να μου κανεις τι χρειαζεται να γινει. Αν μπορει να μου πει κανεις τι χρειαζεται να γινει. και μια ακομα. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 2, 2023 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2023 Αυτό το σκάσιμο πρέπει να το δει μηχανικός. Μπορεί να είναι απλώς σκασμένος σοβάς, μπορεί όμως και κάτι πιο σοβαρό. Η ταράτσα χρειάζεται τσιμεντοκονία με κάποια πρόσμιξη ρητίνης. Το μωσαϊκό θα σκεπαστεί για πάντα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts