god Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2023 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2023 Καλησπερα, σκεφτομαι τους επομενους μηνες, να φωναξω καποιον να δει την ταρατσα μου για συντηρηση/στεγανοποιηση και οτι χρειαζεται, αλλα θα ηθελα πιο πριν να εχω μια ιδεα για το τι γινεται. Ειναι 35+χρονια χωρις καποια συντηρηση και εχει ρωγμες στο πατωμα και στις κολωνες(?). Στον απο κατω οροφο δεν φαινεται καμια ρωγμη ή καποιο εμφανες προβλημα σε κολωνα ή καποιο σοβαρο προβλημα στο ταβανι. Spoiler Οι εικονες στο spoiler. Αν μπορει να μου κανεις τι χρειαζεται να γινει. Και ποια ειναι η σωστη διαδικασια για στεγανοποιηση.
god Μάϊος 2, 2023 Author #2 Μάϊος 2, 2023 21 λεπτά πριν, το μέλος god έγραψε: Αν μπορει να μου κανεις τι χρειαζεται να γινει. Αν μπορει να μου πει κανεις τι χρειαζεται να γινει. και μια ακομα. Spoiler
Oric Μάϊος 2, 2023 #3 Μάϊος 2, 2023 Αυτό το σκάσιμο πρέπει να το δει μηχανικός. Μπορεί να είναι απλώς σκασμένος σοβάς, μπορεί όμως και κάτι πιο σοβαρό. Η ταράτσα χρειάζεται τσιμεντοκονία με κάποια πρόσμιξη ρητίνης. Το μωσαϊκό θα σκεπαστεί για πάντα. 1
Recommended Posts