idonthave Μάϊος 6, 2023 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: πραγματικα δεν υπαρχει. παιρνει 2 360αρια, ενα πανω και ενα κατω, τι αλλο να ζητησεις σε τι υπερτερει το Ο11 μινι?? προσωπικα προτιμω το σχημα του 201. το Ο11 φαινεται πιο ογκώδες σε χώρους, ότι δεν θα είναι πιο στριμοκwλα τα παράγματα και θα κάνεις πιο έυκολη την ζωή σου επίσης το πίσω μέρος είναι modular και μπροείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις ανάλογα με την μητρική που έχεις και να κουμπώσεις υδρόψυξη όπου θέλεις πάνω κάτω, στο πλάι μπροστά 2πλό,τριπλό κλπ κλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 6, 2023 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2023 ok τελικα υπερτερει σε πολλα αν εισαι οκ με το μεγεθος τοτε ναι αξιζει. βεβαια εμενα μου αρεσει πιο πολυ το O11 MINI (οχι το AIR) αυτο που εχει τζαμι μπροστα, ξερω χανει σε airflow αλλα ειναι πιο ομορφο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 8, 2023 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2023 @navaho7 πηρες αυτο με το tg πλαϊνο ή με το mesh? ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Μάϊος 8, 2023 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2023 full mesh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 8, 2023 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2023 45 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: full mesh Το τζαμενιο θα παρω εγω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Μάϊος 8, 2023 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2023 κουκλί θα είναι. Απλά εγώ δεν το πολυεχω με το cable management οπότε είπα να τα κρύψω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts