saxon_747 Μάϊος 19, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Να κανουμε ενα poll... "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας προβλημα με Dfi..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 ρε ειπα εγω οτι φταιει η μητρικη? ο φουρνος φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Μάϊος 19, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 george ευκαιρία για αλλαγή πλατφόρμας ψάχνεις μου φαίνεται! εγώ λέω οτι φταίει ο dfragos - μεγάλος γκαντέμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Κι εμενα μου το κανει μερικες φορες το recorder και ας μην εχω DFI:p .Eγω εχω μια albatron PX875P και συνηθως φτιαχνει με κανα restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 να διευκρινησουμε οτι εφταιγε το software , WINDOZE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Κι εμενα μου το κανει μερικες φορες το recorder και ας μην εχω DFI:p Τουλάχιστον 3 άτομα έχουν DFI στην Λαμία... το bug μεταδίδεται μέσω του δικτύου ηλεκτροδότησης καθώς και με τον αέρα...Δεν είναι απαραίτητο να έχεις στο pc σου dfi για να πάει κάτι στραβά.. και ένας να έχει στον νομό, αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX και ένας να έχει στον νομό, αρκεί. :nuke: :-O :-O :-O :-O :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka :nuke: :-O :-O :-O :-O :nuke: Μην το γελάς, όποτε συναντιέμαι με τον spc(ευτυχώς όχι συχνά) θέλει reboot το κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 μηπως γνωριζεις ποιες ειναι οι επιπτωσεις στην υγεια μας , για οσους εχουνε DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:56] Τουλάχιστον 3 άτομα έχουν DFI στην Λαμία... το bug μεταδίδεται μέσω του δικτύου ηλεκτροδότησης καθώς και με τον αέρα... Δεν είναι απαραίτητο να έχεις στο pc σου dfi για να πάει κάτι στραβά.. και ένας να έχει στον νομό, αρκεί. :jump: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gkaμηπως γνωριζεις ποιες ειναι οι επιπτωσεις στην υγεια μας , για οσους εχουνε DFI. Εγώ πάντως είχα να αρρωστήσω πολλά χρόνια (ούτε κρύωμα μιλάμε) μέχρι την καταραμένη ομαδική.....Δεν ξέρω, αλλά νοιώθω σαν τον Superman με τον κρυπτονίτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μηπως γνωριζεις ποιες ειναι οι επιπτωσεις στην υγεια μας , για οσους εχουνε DFI. Αδιευκρινιστες για την ωρα αλλα πολυ φοβαμε οτι σε βαθος χρονου θα αρχισουν να διαφαινονται τα σημαδια της στα σωματα αυτων που "μπλεχτικαν" με την εν λογω κυρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 [Σήμερα, στις 11:36] Να κανουμε ενα poll... "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας προβλημα με Dfi..." το μεγαλυτερο της προβλημα, ειναι οτι ειναι η πιο βαρετη μητρικη που περασε απο τα χερια μου. δεν εχει κουσουρια, δεν της λειπει τιποτα, δεν υπαρχει λογος να κανεις κανενα mod, ολα παιζουν οπως πρεπει να παιζουν. και σε αυτο που λεει ο fantacid, εχει δικιο. σε καλομαθαινει, και θα παρεις καμια wannabe μητρικη, και θα σου φταινε ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.