Jump to content

Χαθηκαν τα DVD/DVD-RW!!!!!

ea6gka

Recommended Posts

:-O :-O :-O

Προτείνω άμεση - βασανιστική - ανάκριση:

1. Γυναίκας

2. Συγγενών

3. Καθαριστρίας

Ψάξε επίσης καλά: Τσέπες / τσάντες / δωμάτια

Αν δεν τα βρεις, πάρε το 100!

:p

Στο bios φαίνονται;

a. Να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις τον controller από το device manager

b. Να κοιτάξεις αν τροφοδοτούνται κανονικά

Για πες μητρική και drivers.

Κάνε κάνα clear CMOS. Στο post τα βλέπεις να αναγνωρίζονται ή μόνο στα Windows είναι το πρόβλημα?

Αν τα βλέπεις στο Post τότε μάλλον φταίνε οι drivers. Αν δεν τα βλέπεις τσέκαρε καλώδια.

Αρχική απάντηση από spc

:-O :-O :-O

Προτείνω άμεση - βασανιστική - ανάκριση:

1. Γυναίκας

2. Συγγενών

3. Καθαριστρίας

:p

Στο bios φαίνονται;

:rofl: :rofl: φαινονται στο βιος, θα κανω αυτο που λεει ο αστρο τωρα

o astro κερδιζει !!! :daisy: :daisy:

τι μπορει να εφταιξε ομως?

τζιμη , DFI nf4ultra +win2003

εχεις δικιο αστρο εχθες το βραδυ ξαναπερασα τους drivers και σημερα το προσεξα οτι δεν τα βλεπει. εκανα μια αναζητηση hardware και τα ειδε και εβαλε drivers.

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Ε κοίτα... Windows είναι αυτά...

Γκουχ, γκουχ...

Το ίδιο πρόβλημα ειχα και εγω (2 φορές) αλλα εξαφανίστικε μετα απο ενα restart και εναν ελενχο της καλοδιοταινιας.

Εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το pc της δουλειας, επειδη απεγκατεστησα το InCD...

’τιμα παραθύρια ,τόσα λεφτά δώσαμε να τα αγοράσουμε αυθεντικά, αφού ο μπίλης είπε ότι δε θα σπάνε με τίποτα.Και ακόμη κολλάνε.Δε σας κάνει να εύχεστε να μην τα είχατε αγοράσει???

Ή μήπως.....

Αρχική απάντηση από schumifer

.........να εύχεστε να μην τα είχατε αγοράσει???

Ή μήπως.....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μηπως φιλε μου, μηπως.

Παντως εγω ειμαι πεπεισμενος οτι φταιει η DFI. ΣΙΓΟΥΡΑ αυτη φταιει. Καιρος να πας σε P4 ή στην καλυτερη Dothan.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:38]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μηπως φιλε μου, μηπως.

Παντως εγω ειμαι πεπεισμενος οτι φταιει η DFI. ΣΙΓΟΥΡΑ αυτη φταιει. Καιρος να πας σε P4 ή στην καλυτερη Dothan.

μα τον αγιο τροπετιο:eek:

σημερα το επαθα και γω..........ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

(ρε μπας και ειναι κανενα μαμουνι?):...:

edit:το φτιαξα με μια απλη ενεργοποιηση του IDE 1 απο το BIOS..........:TD: πως απενεργοποιηθηκε ακομα ψαχνω να καταλαβω:blink:

μια απο τα ιδια.

μια εβρισκε τον ενα σκληρο, μια τον αλλο. καμια φορα τυχαινε να τους βρει και τους 2, τους εχανε μετα μεσα στα windows. καμια φορα δεν εβρισκε κανενα. στο ιδιο καναλι και οι δυο.

αλλαξα καλωδιο τελικα και ολα ενταξει.

φωτια στα σπιτια της dfi.

Τελικά βράχος αυτές οι μητρικές.Ανεβαίνεις 5% παραπάνω αλλά δεν ξέρεις πότε θα χαλάσει το καζανάκι σου ή ο φούρνος μικροκυμάτων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.