Kyriakoskyr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2023 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2023 Αντιμετοπιζω προβληματα τον τελευταιο καιρο με το "Need for Speed Heat" και μου βγαζει αυτο το error κατα την διαρκεια που παιζω εχω δοκιμασει να χαμηλωσω τα γραφικα και παλι τα ιδια.Επιπλεον εχω τα latest graphics drivers και ακομη τα ιδια.Εχω ψαξει αναλυτικα γιατι γινετε αυτο και καμια λυση δεν ελυσε το προβλημα μου.
Lamogio Απρίλιος 23, 2023 #2 Απρίλιος 23, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος Kyriakoskyr έγραψε: Αντιμετοπιζω προβληματα τον τελευταιο καιρο με το "Need for Speed Heat" και μου βγαζει αυτο το error κατα την διαρκεια που παιζω εχω δοκιμασει να χαμηλωσω τα γραφικα και παλι τα ιδια.Επιπλεον εχω τα latest graphics drivers και ακομη τα ιδια.Εχω ψαξει αναλυτικα γιατι γινετε αυτο και καμια λυση δεν ελυσε το προβλημα μου. Μήπως έχεις κάνει κάποιο oc και κρασάρει ? 1
Kyriakoskyr Απρίλιος 23, 2023 Author #3 Απρίλιος 23, 2023 (edited) 47 λεπτά πριν, το μέλος Lamogio έγραψε: Μήπως έχεις κάνει κάποιο oc και κρασάρει ? Δεν εχω κανει καθως και δεν μου χρειαζεται κατα την γνωμη μου. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2023 από Kyriakoskyr
Lamogio Απρίλιος 23, 2023 #4 Απρίλιος 23, 2023 13 λεπτά πριν, το μέλος Kyriakoskyr έγραψε: Δεν εχω κανει καθως και δεν μου χρειαζεται κατα την γνωμη μου. Επειδή όμως δεν είμαι μπροστά στο μηχάνημα έκανα μια υπόθεση.
Kyriakoskyr Απρίλιος 23, 2023 Author #5 Απρίλιος 23, 2023 5 λεπτά πριν, το μέλος Lamogio έγραψε: Επειδή όμως δεν είμαι μπροστά στο μηχάνημα έκανα μια υπόθεση. Nαι... Τι λύση μπορω να βρω για αυτό;
minast Απρίλιος 23, 2023 #6 Απρίλιος 23, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος Kyriakoskyr έγραψε: Αντιμετοπιζω προβληματα τον τελευταιο καιρο με το "Need for Speed Heat" και μου βγαζει αυτο το error κατα την διαρκεια που παιζω εχω δοκιμασει να χαμηλωσω τα γραφικα και παλι τα ιδια.Επιπλεον εχω τα latest graphics drivers και ακομη τα ιδια.Εχω ψαξει αναλυτικα γιατι γινετε αυτο και καμια λυση δεν ελυσε το προβλημα μου. Παλιότερο driver έχεις δοκιμάσει; Μια και δεν δίνεις περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά σου, και μπορεί να κουβαλάει αμαρτίες του παρελθόντος, δοκίμασε να διορθώσεις πιθανά προβλήματα στο DirectX: Redirecting ANSWERS.MICROSOFT.COM
fatalara Απρίλιος 24, 2023 #7 Απρίλιος 24, 2023 Κλασσικό πρόβλημα της frostbite. Κατέβασε 10-15mhz το ρολόι της κάρτας και είσαι κομπλέ.
Kyriakoskyr Απρίλιος 24, 2023 Author #8 Απρίλιος 24, 2023 16 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε: Παλιότερο driver έχεις δοκιμάσει; Μια και δεν δίνεις περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά σου, και μπορεί να κουβαλάει αμαρτίες του παρελθόντος, δοκίμασε να διορθώσεις πιθανά προβλήματα στο DirectX: Redirecting ANSWERS.MICROSOFT.COM System Specs : GTX 1080 TI EXTREME EDITION 12GB INTEL i5 11600k Motherboard : TUF GAMING 560-PLUS WIFI 16 GB RAM WINDOWS 11
Recommended Posts