xdoc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2023 ειναι δυνατον δυο διαφορετικες ιστοσελίδες (Show My IP Address και WanIP.info) να μου δίνουν για τον ίδιο υπολογιστη την ιδια στιγμη διαφορετικα νούμερα Wan ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Απρίλιος 23, 2023 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 Εάν χρησιμοποιείς κάποιο privacy vpn utility ή εάν είσαι πίσω από κάποιο router που κάνει load balancing με 2 ή παραπάνω παρόχους/γραμμές ή και σε άλλες περιπτώσεις που δεν πάει τώρα το μυαλό μου, ναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 23, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 9 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε: Εάν χρησιμοποιείς κάποιο privacy vpn utility ή εάν είσαι πίσω από κάποιο router που κάνει load balancing με 2 ή παραπάνω παρόχους/γραμμές ή και σε άλλες περιπτώσεις που δεν πάει τώρα το μυαλό μου, ναι. τίποτα απο τα δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Απρίλιος 23, 2023 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 Περίεργο, κάποια χαζομάρα θα κάνει ο πάροχός σου ίσως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 23, 2023 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 (edited) Η wanip[.]info είναι ΓΤΠΚ και λέει ό,τι να 'ναι. Αξιόπιστη και απλή είναι η icanhazip.com (με ipv6.icanhazip.com και ipv4.icanhazip.com) Επίσης η dnsleaktest.com Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2023 από trendy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poulinos Μάϊος 22, 2023 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2023 αν εισαι πισω απo cgnat αλλη ip θα βλεπεις στο router και αλλη στα διαφορα sites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts