Dreadlord Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2023 (edited) Θέλω να αγοράσω μία οθόνη ή συσκευή που να μου επιτρέπει να κάνω multiview, δηλαδή να βλέπω τα displays από πολλούς υπολογιστές σε μία οθόνη ταυτόχρονα. Ερωτήσεις 1. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα φθηνό με καλή ανάλυση που μπορώ να πάρω από Ελλάδα? το θέλω για υπολογιστή άρα να μην είναι πάνω από 24αρα 2. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με τη συμβατότητα? Θέλουν συγκεκριμένες προδιαγραφές οι υπολογιστές? 3. Αν χρησιμοποιώ τέτοια οθόνη ή συσκευή, η πίεση κατανέμεται ισότιμα σε όλες τις GPU των υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι ή μόνο στον ¨κεντρικό" υπολογιστή? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2023 από Dreadlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 23, 2023 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 αν δεν σε ενδιαφερει το PiP τοτε πας σε οποια οθονη θελεις πχ την πιο φθηνη και παιρνεις και ενα KVM και εισαι μπομπα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Απρίλιος 23, 2023 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 (edited) 3 hours ago, BloodMage said: αν δεν σε ενδιαφερει το PiP τοτε πας σε οποια οθονη θελεις πχ την πιο φθηνη και παιρνεις και ενα KVM και εισαι μπομπα Αν εννοείς να βλέπω όλους τους υπολογιστές ταυτόχρονα στην οθόνη με τα παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω τότε ναι με ενδιαφέρει αυτό, για αυτόν ακριβώς το λόγο θέλω αυτή την οθόνη. Για KVM θέλω mouse/keyboard synchronizer αλλά δεν έχει εδώ. Γενικά δε με ενδιαφέρει καθόλου το switching. Για κάτι με PiP τι προτείνεις? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2023 από Dreadlord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts