tristeno1416003162 Ιούλιος 23, 2005 #221 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Είπαμε να κάνετε update βρε παιδιά, αλλά το να πρασινίσετε τον hipro είναι λίγο παρατραβηγμένο. Μπλε είναι ο άνθρωπος βρε παιδιά εδώ και χρόνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 23, 2005 Author #222 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Πρέπει να καταργήσουμε το quick reply μου φαίνεται, ούτε ένα λεπτό δεν έμεινε πάνω. ’σε που δε θα μείνει μπλέ για πολύ καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 24, 2005 #223 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Ντροπη σου hipro5, αυτο εχω να πω... δεν εχεις τσιπα πανω σου. κακομοιρο παλιο dothanακι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 24, 2005 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:33] Ντροπη σου hipro5, αυτο εχω να πω... δεν εχεις τσιπα πανω σου. κακομοιρο παλιο dothanακι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 24, 2005 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 01:54] Θυμηθήκαμε και το hexus βλέπω. Αφού χρειάστηκε 700 επεξεργαστής για να μπλεδίσει η κορυφή, το update σας το κάνω δώρο ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων..........Είναι θέμα τιμής...... Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 02:18] Πρέπει να καταργήσουμε το quick reply μου φαίνεται, ούτε ένα λεπτό δεν έμεινε πάνω. ’σε που δε θα μείνει μπλέ για πολύ καιρό. Μπααααα.........Εγώ το βλέπω να μένει για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό το "μπλέ" χρώμα ΚΑΙ σε αυτό το bench........Πάμε γι'άλλα τώρα....... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 24, 2005 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Ωραιος γιωργη ,καλη δουλεια.....μπορεις και καλυτερα ( ακα Εντου).Δεν ξερω εαν ειναι πρασινο η μπλε αλλα εαν μας δωσει καμια καλη πρωτια με τους εξω καλο ειναι.Υ.Γ. θα προτεινα να δοκιμασεις και αλλα στεππινκ ( λολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 25, 2005 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Σ'ευχαριστώ Πάρη........Βρε τι άλλα steppings να δοκιμάσω?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 25, 2005 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Σ'ευχαριστώ Πάρη........Βρε τι άλλα steppings να δοκιμάσω?...... Ξερεις αυτα που θα πανε 3 με καλο αερα και μετα θα συνεχισουν...Αλλα να ξερεις οτι εμεις οι amdαδες δεν θα τα παρατησουμε ευκολα.Σε τελικη θα παρουμε και dothan...λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 25, 2005 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:05] Ξερεις αυτα που θα πανε 3 με καλο αερα και μετα θα συνεχισουν...Αλλα να ξερεις οτι εμεις οι amdαδες δεν θα τα παρατησουμε ευκολα.Σε τελικη θα παρουμε και dothan...λολ 3 με αέρα!..........Αυτόν ήθελα κι εγώ.......... Μπά.........Από Σεπτέμβρη που θα βγούν οι 780 για να πάνε 3GHz με αέρα........... Προβλέπω ότι η χρονιά που θα έρθει να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ του Dothan.........Single ή Dual Core Dothan........Θα δούμε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 25, 2005 #230 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 3 με αέρα!..........Αυτόν ήθελα κι εγώ.......... Μπά.........Από Σεπτέμβρη που θα βγούν οι 780 για να πάνε 3GHz με αέρα........... Προβλέπω ότι η χρονιά που θα έρθει να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ του Dothan.........Single ή Dual Core Dothan........Θα δούμε......... κολλημενε :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 25, 2005 #231 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:21] κολλημενε :P Γιατί βρε το λές αυτό?........ Αυτή τη στιγμή έχω εδώ και παίζω με έναν A64 4400+ Dual Core σε μιά ABIT Fatality ΑΝ8 μητρική.........Ε δεν είδα και τίποτα το συγκλονιστικό, εκτός του ότι η κάρτα δικτύου της NVIDIA σέρνεται λες και έχω modem 56άρη ή ISDN.........Κατά τα άλλα, καμμία απολύτως διαφορά με αυτά που έχω δουλέψει σε γενικές γραμμές.........Βέβαια σαν διπύρινη τρέχει καλά το D2OL που τρέχω.........Σαν Folding home είναι.........ΕΚΤΟΣ βέβαια ότι λίγο πάνω από τα default του (2 x 2370MHz), ζεστέvεται του κερατά......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 25, 2005 #232 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:28] Γιατί βρε το λές αυτό?........ Αυτή τη στιγμή έχω εδώ και παίζω με έναν A64 4400+ Dual Core σε μιά ABIT Fatality ΑΝ8 μητρική.........Ε δεν είδα και τίποτα το συγκλονιστικό, εκτός του ότι η κάρτα δικτύου της NVIDIA σέρνεται λες και έχω modem 56άρη ή ISDN.........Κατά τα άλλα, καμμία απολύτως διαφορά με αυτά που έχω δουλέψει σε γενικές γραμμές.........Βέβαια σαν διπύρινη τρέχει καλά το D2OL που τρέχω.........Σαν Folding home είναι.........ΕΚΤΟΣ βέβαια ότι λίγο πάνω από τα default του (2 x 2370MHz), ζεστέεται του κερατά......... εγω θα πρότρεινα να τα αφήσεις αυτά ....και να κοιτάξεις να επιχειρήσεις με τον dothan αυτόν και ln2....... για να δουμε και επιδόσεις που θα ξεφεύγουν από τα συνορα μας και θα συναγωνίζονται την παγκόσμια elit;) ο dothonakos διψάει για πιο κάτω από - 50C :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 25, 2005 #233 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Γιατί βρε το λές αυτό?........ Αυτή τη στιγμή έχω εδώ και παίζω με έναν A64 4400+ Dual Core σε μιά ABIT Fatality ΑΝ8 μητρική.........Ε δεν είδα και τίποτα το συγκλονιστικό, εκτός του ότι η κάρτα δικτύου της NVIDIA σέρνεται λες και έχω modem 56άρη ή ISDN.........Κατά τα άλλα, καμμία απολύτως διαφορά με αυτά που έχω δουλέψει σε γενικές γραμμές.........Βέβαια σαν διπύρινη τρέχει καλά το D2OL που τρέχω.........Σαν Folding home είναι.........ΕΚΤΟΣ βέβαια ότι λίγο πάνω από τα default του (2 x 2370MHz), ζεστέεται του κερατά......... καθηγητη μου υποκλεινωμε:worship: :worship: για πλακα το ειπα οτι πιανεις με τα χερακια σου AMD γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 27, 2005 #234 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Η καρτα της NVIDIA τουλ στην ΜΣΙ Νεο2 που εχω πεταει .......μηπως να το κοιταξεις λιγο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 31, 2005 #235 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 ..είναι το νέο wr από τον New Beetle.....έτσι για σημείο αναφοράς.......:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 31, 2005 #236 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Ήταν η διαβολική σου καταχώρηση.... Καταχωρήσεις: 666Ωραίος ο New Beetle.... LN2?psΡε δοκ.....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠ 30 ΛΙΣΤΑ......ΞΕΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ WR του Dothan....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 31, 2005 #237 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:39] Ήταν η διαβολική σου καταχώρηση.... Καταχωρήσεις: 666 Ωραίος ο New Beetle.... LN2? ps Ρε δοκ..... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠ 30 ΛΙΣΤΑ......ΞΕΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ WR του Dothan....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ... ναι είναι η ελληνική top λιστα και απλώς αναφέρεται και η καλυτερη παγκοσμια επιδοση ..... συγνωμη ..........δεν το προσεξα οτι είναι με Dothan.......... συγχωρεσε με......... φιλε μου δεν είναι τα wr του Dothan ειναι τα wr των benchmarks .....που γίνονται με Dothan ...... .....τι να κάνουμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 31, 2005 #238 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Ναι πές μου τώρα ότι όταν φινόντουσαν τα wr Με fx τα πσοταρες....ουυυυυυυ 666....θα σου φέρω την λουκά ρε....ουυυυυυυυυυυ 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 31, 2005 #239 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 ....άμα βρεις wr με AMD εκτος 3D ......στείλτο μου και εγω σου υπόσχομαι θα το ποστάρω...... ....αν βρεις............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 1, 2005 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 οκ στα 3d γιατι δεν ποστάρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.