Jump to content

Hexus Pi-fast Database :: TOP30 List

chroma

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 01:54]

Θυμηθήκαμε και το hexus βλέπω. Αφού χρειάστηκε 700 επεξεργαστής για να μπλεδίσει η κορυφή, το update σας το κάνω δώρο :p

ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων..........Είναι θέμα τιμής...... :D:p

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 02:18]

Πρέπει να καταργήσουμε το quick reply μου φαίνεται, ούτε ένα λεπτό δεν έμεινε πάνω. ’σε που δε θα μείνει μπλέ για πολύ καιρό.

Μπααααα.........Εγώ το βλέπω να μένει για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό το "μπλέ" χρώμα ΚΑΙ σε αυτό το bench........Πάμε γι'άλλα τώρα....... :devil:

Ωραιος γιωργη ,καλη δουλεια.....μπορεις και καλυτερα ( ακα Εντου).Δεν ξερω εαν ειναι πρασινο η μπλε αλλα εαν μας δωσει καμια καλη πρωτια με τους εξω καλο ειναι.

Υ.Γ. θα προτεινα να δοκιμασεις και αλλα στεππινκ ( λολ)

Αρχική απάντηση από hipro5

Σ'ευχαριστώ Πάρη........Βρε τι άλλα steppings να δοκιμάσω?...... :D

Ξερεις αυτα που θα πανε 3 με καλο αερα και μετα θα συνεχισουν...Αλλα να ξερεις οτι εμεις οι amdαδες δεν θα τα παρατησουμε ευκολα.Σε τελικη θα παρουμε και dothan...λολ

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:05]

Ξερεις αυτα που θα πανε 3 με καλο αερα και μετα θα συνεχισουν...Αλλα να ξερεις οτι εμεις οι amdαδες δεν θα τα παρατησουμε ευκολα.Σε τελικη θα παρουμε και dothan...λολ

3 με αέρα!..........Αυτόν ήθελα κι εγώ.......... :DΜπά.........Από Σεπτέμβρη που θα βγούν οι 780 για να πάνε 3GHz με αέρα........... ;):)

Προβλέπω ότι η χρονιά που θα έρθει να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ του Dothan.........Single ή Dual Core Dothan........Θα δούμε......... ;)

3 με αέρα!..........Αυτόν ήθελα κι εγώ.......... :DΜπά.........Από Σεπτέμβρη που θα βγούν οι 780 για να πάνε 3GHz με αέρα........... ;):)

Προβλέπω ότι η χρονιά που θα έρθει να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ του Dothan.........Single ή Dual Core Dothan........Θα δούμε......... ;)

κολλημενε:p :P

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:21]

κολλημενε:p :P

Γιατί βρε το λές αυτό?........ :D

Αυτή τη στιγμή έχω εδώ και παίζω με έναν A64 4400+ Dual Core σε μιά ABIT Fatality ΑΝ8 μητρική.........Ε δεν είδα και τίποτα το συγκλονιστικό, εκτός του ότι η κάρτα δικτύου της NVIDIA σέρνεται λες και έχω modem 56άρη ή ISDN.........Κατά τα άλλα, καμμία απολύτως διαφορά με αυτά που έχω δουλέψει σε γενικές γραμμές.........Βέβαια σαν διπύρινη τρέχει καλά το D2OL που τρέχω.........Σαν Folding home είναι.........ΕΚΤΟΣ βέβαια ότι λίγο πάνω από τα default του (2 x 2370MHz), ζεστέvεται του κερατά......... :p

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:28]

Αυτή τη στιγμή έχω εδώ και παίζω με έναν A64 4400+ Dual Core σε μιά ABIT Fatality ΑΝ8 μητρική.........Ε δεν είδα και τίποτα το συγκλονιστικό, εκτός του ότι η κάρτα δικτύου της NVIDIA σέρνεται λες και έχω modem 56άρη ή ISDN.........Κατά τα άλλα, καμμία απολύτως διαφορά με αυτά που έχω δουλέψει σε γενικές γραμμές.........Βέβαια σαν διπύρινη τρέχει καλά το D2OL που τρέχω.........Σαν Folding home είναι.........ΕΚΤΟΣ βέβαια ότι λίγο πάνω από τα default του (2 x 2370MHz), ζεστέεται του κερατά......... :p

εγω θα πρότρεινα να τα αφήσεις αυτά ....και να κοιτάξεις να επιχειρήσεις με τον dothan αυτόν και ln2.......:)

για να δουμε και επιδόσεις που θα ξεφεύγουν από τα συνορα μας και θα συναγωνίζονται την παγκόσμια elit;)

ο dothonakos διψάει για πιο κάτω από - 50C :whistling

Αυτή τη στιγμή έχω εδώ και παίζω με έναν A64 4400+ Dual Core σε μιά ABIT Fatality ΑΝ8 μητρική.........Ε δεν είδα και τίποτα το συγκλονιστικό, εκτός του ότι η κάρτα δικτύου της NVIDIA σέρνεται λες και έχω modem 56άρη ή ISDN.........Κατά τα άλλα, καμμία απολύτως διαφορά με αυτά που έχω δουλέψει σε γενικές γραμμές.........Βέβαια σαν διπύρινη τρέχει καλά το D2OL που τρέχω.........Σαν Folding home είναι.........ΕΚΤΟΣ βέβαια ότι λίγο πάνω από τα default του (2 x 2370MHz), ζεστέεται του κερατά......... :p

καθηγητη μου υποκλεινωμε:worship: :worship: για πλακα το ειπα οτι πιανεις με τα χερακια σου AMD γινεται

Ήταν η διαβολική σου καταχώρηση.... Καταχωρήσεις: 666

Ωραίος ο New Beetle.... LN2?

ps

Ρε δοκ.....

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠ 30 ΛΙΣΤΑ......ΞΕΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ WR του Dothan....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:39]

Ήταν η διαβολική σου καταχώρηση.... Καταχωρήσεις: 666

Ωραίος ο New Beetle.... LN2?

ps

Ρε δοκ.....

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠ 30 ΛΙΣΤΑ......ΞΕΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ WR του Dothan....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ...

ναι είναι η ελληνική top λιστα και απλώς αναφέρεται και η καλυτερη παγκοσμια επιδοση .....

συγνωμη ..........δεν το προσεξα οτι είναι με Dothan..........

συγχωρεσε με.........:p

φιλε μου δεν είναι τα wr του Dothan ειναι τα wr των benchmarks .....που γίνονται με Dothan ...... .....τι να κάνουμε.......:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.