nikonick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2023 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2023 καλησπερα σε ολους, τι εχεται να προτεινεται για μια ψηκτρα για επεξεργαστη amd a6 βαση fm1 η εργοστασιακη ψηκτρα ειναι δυσκολο να κουμπωσει γιατι θελει πολλη πιεση, εχω καταστρεψει τον επεξεργαστη για αυτον τον λογο...στραβωσανε πολλα ποδαρακια (δεν ειτανε θεμα απειριας για εχω στησει και αλλον υπολογιστη με βαση fm1) ενταξει βρεικα αλλον και εφερα δεν ξερω εαν υπαρχει καμια ψυκτρα οπως της intel που βιδωνει πανω στο backplate εχω δει στο αρκετες μητρικες στο ebay με βαση fm1 χωρις το κανονικο backplate αλλα δεν ξερω τι ψηκτρα παιρνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 4, 2023 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2023 Πολλές ψήκτρες του εμπορίου χρησιμοποιούν το "κλασικό" κούμπωμα που έχουν οι AMD ψήκτρες. Δες ποια ψήκτρα σου κάνει (από άποψη κόστους και εννοείται συμβατή με FM1) και κοίταξε στο youtube κάποια βίντεο με εγκατάσταση για να εξακριβώσεις τον τρόπο στήριξης της ψήκτρας. Δεν ξέρω καταστήματα στην Κύπρο εκτός από το e-shop. Εκεί η RAIJINTEK THEMIS BLACK στα 28.90€ φαίνεται πως χρησιμοποιεί δικό της τρόπο στήριξης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 5, 2023 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2023 Συγγνώμη, αλλά είναι θέμα και απειρίας και άγνοιας. Είναι αδύνατο να στραβώσουν οι ακροδέκτες, όση πίεση και να ασκηθεί από την ψύκτρα. Πρέπει πρώτα να τοποθετηθεί σωστά ο επεξεργαστής στη βάση, και μετά η ψύκτρα επάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Απρίλιος 7, 2023 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2023 ευχαριστω καλο πασχα σε ολουs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Απρίλιος 11, 2023 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2023 αν σε δυσκολεύει στο κούμπωμα, τότε μπορείς να λασκάρεις τις 4 βιδες της βάσης..... από την μητρική . Το πρόβλημα με τα πινσ είναι κατά την εξαγωγή τησ ψήκτρας !!! η λύση είναι ζέσταμα με το σεσουάρ να μαλακώσει η πάστα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts